مادرشوهرم با دختراش همش پززززز میدن. پسرم هم که ۴ماهشه به اونا رفته سفید و بور و چشمرنگی شده. حالا خواهرشوهرم رنگ چشمش اصلا قشنگ نیستها ولی همین که قهوهای و مشکی نیس پز میده درصورتیکه چشم قهوهای و مشکی از رنگ چشم اون قشنگتره. خیلی هم موهاشون کم پشته ولی من موهام مشکی و پرپشت هست. اعصابم از دستشون خورده. منم بارها در جوابشون پز موهام رو دادم ولی حریفشون نمیشم خیلی پر رو و با اعتماد به نفس هستن.چیکارکنم؟☹️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه بچه ش بخودش هم میرفت حتما خیلی بانمک و خوشگل میشد
آره مخصوصا موهاش. از بیمارستان که اومدم عمههای پسرم فقط یه چیز میگفتن که بچه مو داره یا نه ؟ آخه بچههای فامیل اونا اصلا مو ندارن تا حدود ۷یا۸ ماهگی کچل هستن
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
مگه روز اول ندیدنت،میخواستن برن خواستگار یه چشم رنگی،منم اوایل ازدواجم خواهرشوهرم بهم میگفت دماغت زشته و از این حرفا الان که ازدواج کرده روزی هزاربار شوهرش بهش میگه دماغت چقدر زشته
مگه روز اول ندیدنت،میخواستن برن خواستگار یه چشم رنگی،منم اوایل ازدواجم خواهرشوهرم بهم میگفت دماغت زش ...
اووووف دلم خنک شد. منم یه روز به شوهرم گفتم مامانت صد بار گفت من دخترتونو میخوام خب چرا همون اول نرفت سراغ یه چشم رنگی و بور .چرا اومد گفت دخترتونو میخوام حالا زبونش یه متر درازه واسه من