2777
2789
عنوان

سوال در مورد اقدام و رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعد رابطه حدود ۱۰ دقیقه بعدش منی باید بریزه بیرون دیگه چون اگه بمونه که عفونت میگیری. بعدش هم معم ...

منم ۶ ماه اقدامم 

خودم میدونم ک اضافش میریزه بیرون 

منظورم اینه ک با سرفه کردنم همش ریخت بیرون و وقتی رفتم دسشویی دیگ چیزی نبود ک اضافش دربیاد 

منم ۶ ماه اقدامم  خودم میدونم ک اضافش میریزه بیرون  منظورم اینه ک با سرفه کردنم همش ریخت ...

یه قطره هم کافیه اصلا نگران نباش عزیزم من اون ماهی که اصلا فکر نمیکردم باردار بشم تست مثبت شد😊الان پسرم کنارم خوابیده😍

وا مگه همش اونجا میمونه خوب میریزه بیرون فقط یه چنتا قطره میره میگیره باقیه میریزه بیرون اگر صد بار ...

عزیزم میدونم میریزه بیرون چرا هیچکس منظورمو متوجه نمیشه 😂 میگم ک بعد رابطه با سرفه کردنم همش کااامل ریخت بیرون و وقتی رفتم دسشویی اضافه‌ای نداشت ک مثل همیشه بریزه بیرون 

قبل از اینکه حامله شی یکم اطلاعات کسب کن ذرباره بدنت و فرایند... نیازی نیس اون مایع داخل بمونه یک ق ...

وای خدا دارم ب همه توضیح میدم هیچکس منظورمو متوجه نمیشه 

منم متاهلم میدونم ک اضافش درمیاد اطلاعات هم دارم منتها میگم ک با سرفه همش ریخت بیرون و وقتی رفتم دسشویی دیگ اضافه‌ای نداشت ک بیرون بیاد از اول همش ریخته بود بیروووون 

یه قطره هم کافیه اصلا نگران نباش عزیزم من اون ماهی که اصلا فکر نمیکردم باردار بشم تست مثبت شد😊الان ...

عزیزم خداحفظش کنه 😍

از موقع اقدامام حالتای درد پریود توی دل و کمرم میپیچه 

اولین باره ک اینطورم چون بعد چند سال تخمک ازاد کردم بنظرت این درا واسه چیه 

عزیزم میدونم میریزه بیرون چرا هیچکس منظورمو متوجه نمیشه 😂 میگم ک بعد رابطه با سرفه کردنم همش کااامل ...

عزیزم خودت که متوجه نمیشی وقتی اسپرم حرکت میکنه ومیره بالا 

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
عزیزم خداحفظش کنه 😍 از موقع اقدامام حالتای درد پریود توی دل و کمرم میپیچه  اولین باره ک اینط ...

این دردها طبیعیه منم تو اقدام و اوایل بارداریم این دردها رو داشتم به خاطر تغییرات هورمونی هست. 

افرین من منظورم اینه ک با اینکه همش ریخت اسپرمی میمونه ک حرکت کنه یا ن 

اره میمونه اگر خدا بخواد یک قطره هم میره و بچه میشه،انشاالله که این ماه باردار بشی اگر هم نشدی وقت اقدام ده دقه پات بزن به دیوار بگیر بالا بعد برو خودت بشور

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
اره میمونه اگر خدا بخواد یک قطره هم میره و بچه میشه،انشاالله که این ماه باردار بشی اگر هم نشدی وقت ا ...

ان شالله ک خدا بخواد چون واقعا با داروها اذیت میشم همشون هورمونی هستن 

باشه چشم مرسی عزیزم💋💋❤️❤️