2777
2789
عنوان

سوال در مورد اقدام و رابطه

924 بازدید | 29 پست

سلام خانما 

من توی اقدامم 

دارو مصرف کردم فولی داشتم و علائم ازاد شدن تخمک رو هم داشتم درد زیر شکم و تخمدان و یک روز ترشحات بی رنگ کشدار مثل سفیده تخم مرغ 

حالا سوال من در مورد رابطمه ک اقدام اولم بعد رابطه سرفه کردم کل منی ریخت بیرون و اقدام دومم هم کااامل ریخت بیرون بنظرتون با این حال امکان بارداری هست ؟؟؟

اقدام سوم هم جور نشد و با یک روز تاخیر اقدام کردم 

امیدی ندارم ب بارداری چون رابطه‌هام درست و حسابی نبودن حالا ک بعد چند سال تخمک ازاد کردم نشد خوب اقدام کنم 

نظر شما چیه ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز حجم زیادی از اسپرم خود به خود از رحم خارج میشه

شما اصلا نگران نباش

اینو از سر تجربه میگم ،هیچ چیز مهم تر از بیخیالی نیست،خودت رو سرگرم کن و سعی کن کلا یادت بره که تو اقدامی

فقط کافیه یه اسپرم شیطون بلا خودشو برسونه ب مقصد

نیاز نیست همه ی اون مایع برسه ب مقصد

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

خب بعد رابطه حدود ۱۰ دقیقه بعدش منی باید بریزه بیرون دیگه چون اگه بمونه که عفونت میگیری. بعدش هم معمولا با یک یا دو اقدام نمیشه باردار شد من خودم حدودا ۷ ماه اقدام بودم. معمولا بچه‌ی اولی یه کمی طول میکشه تا لقاح انجام بشه

طبیعیہ کہ منی بریزہ بیرون دیگہ😐 انشااللہ باردار میشی

ن اونجور ک اضافش درمیاد اره طبیعیه 

وقتی رابطه تموم شد درجا سرفه.ای کردم کلش ریخت بیرون نمیدونم چیزی ازش موند یا ن

وقتی رفتم دسشویی دیگ هیچی نبود ک اضافش دربیاد 

عزیز حجم زیادی از اسپرم خود به خود از رحم خارج میشه شما اصلا نگران نباش اینو از سر تجربه میگم ،هیچ ...

ممنون عزیزم 

من نگرانیم از چیز دیگس اخه وقتی بعدش رفتم دسشویی چیزی دیگ نبود ک اضافش خارج بشه