❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اول پیازمو گوشت چرخ کردمو سرخ میکنم با ادویه و دارچین و نمیکو اینا بعد گوجه رنده شده میریزم بعد رب گوجه یکم تفت میدم یعدلوبیامو ک از قبل یکم آبپز کردم میریزم دوباره دارچین میزنم میزارم قشنگ روغنش ک اومد بالا خاموش میکنم جدا برنجو آبکش میکنم بعد کف قابلمه سیب زمینی میزارم بعد ی لایه برنج ی لایه مواد روشم دارچین میریزم هر لایه ک خوش عطر بشه میزارم دم بیاد
❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
من ک نزدم...ولی هرچیزی و امتحان کن واسه یه بارم ک شده....من الان خودم تو قرمه سبزی چندتا دونه گردو اسیاب میکنم میریزم...انقدری روغن میندازه ک محشر میشه
دارچین هم میزنم ولی خوب نمیشه. شما برنج رو با مواد لوبیاپلو باهم میپزید و مثل دمی درست میکنین؟ یا آب ...
گل محمدی ام خیلی خوش طعمش میکنه❤️
(خشکش کن پودرش کن بعد بریز توش)
لوبیا پلو آبکش شدش عالیه
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه