2777
2789

فک کتم واردات رو شل تر کردن احتمالا بیاد پایین البته خیلی حساب کتابی تو کار این خودروسازهای بی خدا پیغمبر نیست

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا بخاطر ماشینای وارداتی ارزون شده یخورده

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
فک کتم واردات رو شل تر کردن احتمالا بیاد پایین البته خیلی حساب کتابی تو کار این خودروسازهای بی خدا پ ...

یه ساینا دربوداغونو یه خبر زدن که کارخونه ایش ۴۰میلیون گرون شده آخه این چه زندگی هست که میکنیم

نمیدونم پولم همینجوری مونده تو حسابم منتظرم ایران خودرو ثبت نام کنه ک نمیکنه خسته شدم از دعوا با بابام

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه ساینا دربوداغونو یه خبر زدن که کارخونه ایش ۴۰میلیون گرون شده آخه این چه زندگی هست که میکنیم

تاوقتی تو دهن مافیای خودروساز زده نشه همینه متاسفانه،خون مردمو تو شیشه کردن هیچیکیم از پسشون بر نمیاد چکمه اهنی گذاشتن رو گلوی دولت و ملت

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نمیدونم پولم همینجوری مونده تو حسابم منتظرم ایران خودرو ثبت نام کنه ک نمیکنه خسته شدم از دعوا با باب ...

ایران خودرو بعیده دیگه ثبت نامی بزنه به این زچدیا عزیزم ممکنه یکی دوسال زمان ببره،فعلا چنتا ماشین باری زده برای فروش وانت بار و نیسان بارن

دیگه طرح یکپارچه حذف شد شما خبر نداری؟ 

ن ینی چ ؟؟؟؟

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ولی جدیدا خبر زدن گرون شده اونم زیااااد هروقت خبری میاد بعدش معلوم میشه راسته! 

نمیدونم والا، ما سه چهار روز پیش ی پراید دست دو گرفتیم ۲۲۰ تومن😐😑

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
نمیدونم پولم همینجوری مونده تو حسابم منتظرم ایران خودرو ثبت نام کنه ک نمیکنه خسته شدم از دعوا با باب ...

حالادعوانکن ۸مهرثبت نامه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖