2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، از کهنه یا پارچه های اضافه استفاده می‌کنی برای بین اثاث شکستنی 

چندتا پارچه خیلی بزرگ رو بهم میدوزی برای رخت خواب و بین هر رخت خواب یه وسیله بزرگ شکستنی میذاری 

روی هر جعبه می‌نویسی چی توشه ، موقعی که میخوای بچینی خیلی به کارت میاد 

یه سری از اثاث رو با ماشین ببرید بهتره 

بعضی از این حمل باری ها اگه چیز قیمتی باشه بر میدارن پس باهاشون برید حتما و قبلش تحقیق کنید از املاکی های محل که کدوم خوبه 

اگه دیگ بزرگ دارید فریزری هارو بذارید توش 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اگه پتو تشک ملافه داره درش بیار و لوازمت بپیچ مثلا ظروف شکستنی از روزنامه بهتره ، رختخواب‌ و بالشت و با ملافه ببند 

سعی کن همه چی رو این خونه بشوری و تمیز ببری چون قلق خونه جدید دستت نیست و سخته 

مبل ها رو سلفون بکشم؟

اره 

ولی جوری بکش که بتونن روی هم بذارن 

اگر مبل ال داری باید بذاری روی هم چندتاشو و بعد با طناب ببندید و بعدش سلفون بکشید 

توی گوگل سرچ کن نحوه بستن مبل برای اثاث کشی، واستون میاره 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اگه پتو تشک ملافه داره درش بیار و لوازمت بپیچ مثلا ظروف شکستنی از روزنامه بهتره ، رختخواب‌ و بالشت و ...

من فکر میکردم برم خونه جدید همون جا وسایلم رو از کارتون در بیارم بشورم بزارم سرجاش بهتره

نه ال نیست از این دسته داراس 

توی گوگل با کلید واژه های مختلف سرچ کنید، میاره مدل بستنشو 

من فکر میکردم برم خونه جدید همون جا وسایلم رو از کارتون در بیارم بشورم بزارم سرجاش بهتره

نه کار اشتباهیه ، چون هم اونجا کارت دیرتر راه میوفته ، هم خونه جدید ناآشنا هستی 

من همه چی شستم و آوردم حتی کیسه جاروبرقی 

خونه جدید لوازم تمیز باز کن و بچین هوا هم داره سرد میشه زودتر کامل کنی خونت رو به لطف خدا