2777
2789

خونه مامانم اینا قبل اینکه بریم تو خونه برده بودمش جیش بعد خواهرم داشت یه ماجرایی رو برام تعریف میکرد هی منتظر بودم تموم شه برم دخترمو ببرم سرویس یهو دخترم اومد در اتاق خواب وایساد و جیش کرد تو شلوار و یکمش هم ریخت رو موکت حالا از شانس دمپایی رو فرشی خواهرمو پوشیده بود نصفش ریخت تو دمپایی 

حالا مامانم هم به شدت وسواسه خونه اش رو هم تازه تمیز کرده بود کارد میزدی خونش درنمیومد😅خیلی خجالت کشیدم براتون تا حالا پیش اومده بچتون خونه کسی خرابکاری کنه؟

نه هر جا برم قبلش پوشک میکنم

با اینکه ۵ ماهه از پوشک گرفتم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جایی هم میرفتم،شورت آموزشیش زیر شلوارش، برای احتیاط پاش میکردم

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

یبار فقط دخترم خونه مادرم جیش کرد رو روفرشی!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

خب شما اشتباه کردی و آداب از پوشک گرفتن رو بلد نبودی

حداقل تا دو هفته هیچ جا نباید بری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه را بدون پوشک جایی نبرید وقت یمیدونید هنوز بلد نیست که خودش بره 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
نه هر جا برم قبلش پوشک میکنم با اینکه ۵ ماهه از پوشک گرفتم

منم پوشک میکردم بعد خود مامانم گفت بچه رو گیج کردی یه بار پوشک میکنی یه بار نه منم به همون خاطر دیگه خونه مامانم پوشکش نمیکردم تا الانم پیش نیومده بود اما انگار هوا سرد شده باید زود به زود ببرمش سرویس

دختر من حتی یک بار خطا نکرد تو پروسه از پوشک گرفتن

چون صبر کردم آمادگی کامل داشته باشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بچه را بدون پوشک جایی نبرید وقت یمیدونید هنوز بلد نیست که خودش بره 

الان چهارماهه پوشکش نمیکنم اما خونه مامانم میبردم پوشکش میکردم مامانم گفت اینجوری قاطی میکنه یا پوشک کن یا نکن ولی دیگه میبندمش دیشب خیلی اعصابم بهم ریخت اما مجبورم به روی دخترم نیارم چون میگن رو شخصیتشون تاثیر میذاره هی خودخوری کردم تا صبح

دختر من حتی یک بار خطا نکرد تو پروسه از پوشک گرفتن چون صبر کردم آمادگی کامل داشته باشه

دختر من خیلی کم ادرار میکنه به همون خاطر من دلم میسوخت به خاطر روزی چهار پنج بار جیش کردن از صبح تا شب پوشک باشه برا همین زودتر گرفتمش همیشه پوشکش بعد دو سه ساعت یا خشک بود یا نهایت یکبار جیش کرده بود