2777
2789

اول اینکه الان از بیشتر غذاها حالمون بهم میخوره.

دوم اینکه ضعیف شدیم، من سرم و گاهی بدنم درد میکنه، سرگیجه خفیف دارم . مامانمم بی حاله و بی رنگه.

یه غذاهایی بگین هم درمان بکنه، هم بشه خوردش تهوع نگیریم. ممنون💖☘️

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

بازی پدرخوانده رو از مایکت نصب کنید بعدی اسم اینا بزارید یک جا نوشته کد معرف کد معرف این رو بزنید۶۴۳۸۵۷

بعد رفتید توی بازی میگه همراه اولی یا ایرانسل یا رایتل انتخاب کنید ۶۰ گیگ نت میده عشق کنید 😁🪐🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی و زینک و دی نخورید.خرما مویز کشمش ویتامین سی. سوپ گوجه و پیاز و سیر و سبزیحات بخورید. اش بخورید.‌انواع آش ها. لبنیات لب نزنید. اب لیمو و دمنوش کلی بخورید با عسل

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
جانم بگو

ما چند وقت پیش همه کرونای خیلی بدی گرفتیم جوری که رابطه با کل فامیل قطع کردیم که فقط خودمون رو درمان کنیم و کسی مبتلا نشه یکی از دوستام بهم گفت روزی چند بار فقط آب سیب آب هویچ و جگر گوسفند( دو روز یه بار) بخورید ریه شما پاک میشه بعد ما همین کارو کردیم ولی در کنار اینا داروها رو هم مصرف میکردیم باور میکنی ظرف ۸ روز خوب خوب شدیم  

تو رو خدا برای شفای برادرم دعا کنید بیماریش درمان نداره 😔🙏خدایا همیشه امیدم به توست

لبنیات  چه خطری داره؟

چون کلسیم و دی داره. کلسیم و دی  تغذیع کننده ی ویروس کرونا و انفولانزا و سرماخوردگیه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎