یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مولتی و زینک و دی نخورید.خرما مویز کشمش ویتامین سی. سوپ گوجه و پیاز و سیر و سبزیحات بخورید. اش بخورید.انواع آش ها. لبنیات لب نزنید. اب لیمو و دمنوش کلی بخورید با عسل
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ما چند وقت پیش همه کرونای خیلی بدی گرفتیم جوری که رابطه با کل فامیل قطع کردیم که فقط خودمون رو درمان کنیم و کسی مبتلا نشه یکی از دوستام بهم گفت روزی چند بار فقط آب سیب آب هویچ و جگر گوسفند( دو روز یه بار) بخورید ریه شما پاک میشه بعد ما همین کارو کردیم ولی در کنار اینا داروها رو هم مصرف میکردیم باور میکنی ظرف ۸ روز خوب خوب شدیم
تو رو خدا برای شفای برادرم دعا کنید بیماریش درمان نداره 😔🙏خدایا همیشه امیدم به توست