چند روزیه خیلی داغونم برادرم مهاجرت کرده چند وقت پیش اومد ایران با خانمش همخودش هم خانمش خیلی سرد برخورد کردن با من وقتی اعتراض کردم به برادرم چرا انقدر همش با دوستاتی یکمم برای ما وقت بزار حالا که بیرونی از سر تا پا توهین بارم کرد و هرچی دلش خواست گفت منم گفتم تو از وقتی عروسی کردی اون بارت کرده از اولش زنش انگار با من زاویه داشت ولی برای پدر مادرم حفظ ظاهر میکنه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
برای اینکه اون بارها از ما سر مسایل مختلف گلگی کرده هیچی نگفتیم همش دنبال حاشیست چرا نباید واقعیتو م ...
خب الان از اینکه ایشونم قاطی ماجرا کردید چه سودی کردید
اون مسایل ربطی به این بحث شما و برادرتون نداشتند
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
محل نذار چه اهمیتی داره؟ به زبون خوش بگو من دوستت دارم که اینجوری میگم تو اگه دوست نداری فدای سرم لی ...
مادربزرگم همیشه میگفت خواهر عاشقه برادر فارغ
همیشه محبت و عشق خواهر نسبت به برادر بیشتره🥲
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اون برادرت اگه غیرت داشت و با وفا بود هیچوقت دوستاشو اولویت خوانوادش و پدر و مادرش قرار نمیداد زنداداشت هرچقدرم بدجنس باشه نمیتونه یک برادر باوفا رو با خوانوادش سرد کنه پس مشکلاصلی از داداشتونه
یک عدد دختر انقلابی:) چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه» چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙 شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡ #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم. تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡
اگر با اونا هم همین برخورد رو میکنید به نظرم حق دارن