2777
2789

خواهش میکنم دوروزه بیدارم خواب ب چشام نمیاد من هرشب بغلش میکردم میخوابیدم تا صبح رودستم میخوابید وقتی بیدار میشد نگام میکرد میخندید😭😭😭😭😭😭😭شبا هی بیدار میشد میدید هنوز کنارشم یانه بچها توروخدا خیلی وابستشم نه غذا میتونم بخورم ن بخوابم بی قرارم دارم میمیرم ای خدا دخترمو میخوام یعنی الان خوابه یا بیداره کی مثل من اونو کامل میفهمه میدونه چی میخواد شمارو ب حضرت عباس قسم دعا کنید دخترمو پس بده نفسم دلتنگتم مامااااان😭😭😭😭😭😭

خدایا شکرت... 

شوهرت برده بچه رو؟

دلم خون شد بمیرم الهی🥺

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن وقتش؟؟؟

دارید طلاق میگیرید؟؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یکسال و یک ماه شوهرم میگه طلاق اما نمیدونم بعدش چی میشه😭😭😭😭😭😭

سر چی حرفتون شده؟

خداروخوش نمیاد بچه شیرخوار رو جدا کنن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

عزیزم میدونستی تا دوسالگی بچه نباید از مادرش جدا شه و مادر منم همین اشتباه شما رو کردن و دوهفته منو تنها گذاشتن الان هنوزم من با ۲۵ سال سن شبا که میخابم چن بار از خواب میپرم اگه یکم فشار عصبی روم باشه کلا تو خواب اذیت میشم چن بارم اقدام کردم گفتن بخاطر اون حسای کودکیته 🚶‍♀️هرجور شده برو بیارش هرررجور شدهههه

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
اره خواستم بیام پدرشوهرم نذاشت دخترمو ازم گرفت صدام میزد همش ماما😭😭😭😭😭😭😭😭

داری جدا میشی؟🥺قانونا تا ۷ نمیتونه ازت بگیره

الهی دق کنه اون پدرشوهر بی‌انصافت

شیرخواره رو از مادر میگیرن؟!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

سر چی حرفتون شده؟ خداروخوش نمیاد بچه شیرخوار رو جدا کنن

سر اینکه یک ماه طبقه بالا خانوادش از گرسنگی مردم منو دکتر نمیبرد زمین گیرشدم دیسک گردنم ب عصب دست چپم زد هیچکاری حتی حالمو نمیپرسیدن ب پسر عموم گفتم اونم باهاشون دعواکرد منو اورد اونم میگ هربلایی بود حق نداشتی ب کسی بگی و نمیخوامت دیگه

خدایا شکرت...