یکی از دوستام عقد کرده و منو دعوت کرده و من تا حالا همسرشو ندیده بودم . یه تشریفات خفن و ماشین لوکس و چندتا موتور اسکورت و لباس خیلی گرون و ..... خلاصه نگم براتون .اما جالبیش اینجاس که وقتی وارد سالن شدن انگار با داداش کوچیکه ازدواج کرده . من هنوز شوکم و متوجه شدم که پسره ۱۰ سال کوچیکتره و الانم پدرش ساپورتش میکنه و کار هم نمیکنه و با سود بانکیش هر ماه رو میگذرونه. به دوستم میگم خب نمیشه که تا اخر عمر از سود بانک بخورید .میگه شوهرم گفته کل ۴۰۰ تومن پولی که هر ماه میاد به حسابمو میدم بهت تا سال بعد هرکاری خواستی انجام بده و سرمایه گذاری کن چون من بلد نیستم و تو باهوشی 😐 دوستمم خیلی خوشحال بود از این طرز فکر شوهرش 😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
با ماهی چهارصد که شاهانه و فوق لاکچری میشه زندگی کرد و پس اندازو کارو کاسبی دیگه راه انداخت
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
خب پسره بنده خدا مشکل داشته حالا روحی جسمی وگرنه آدم سالم ک وضعیتش این نیست
ما هم تو فامیل داریم همچین موردی دقیقا در همچین شرایطی چون میخواستن پسره سر سامون بدن براش زن گرفتند
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
برعکس اشخاصی که انقدر پول دارن، پول رو تبدیل میکنن که ارزشش کم نشه، نه اینکه توی بانک نگه دارن! اگه میخواستن توی بانک نگه دارن که الان پولشون بی ارزش شده بود!!!
400 که دیگه شوهر میخاد چیکار فقط پول یک ماهو بزاره تو یه کار خودش درامد زایی میکنه....
ولی خب اگه دنبال تکیه کردن باشه یجایی خسته میشه و از شوهرش متنفر
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)