2777
2789
پارتنری که واسه مادیات بخوادت به درد نمیخوره آویزونی مگه  غر اره بعضی موقع ها

نه منظورم این نبود منظورم این بود که شما خودتون بخواید پارتنری رو انتخاب کنید اولویتتون صداقت و نجابت طرف مقابلتان هست یا چیز دیگه؟میدونم اینا شخصیه و هر کس با دیگری فرق داره ولی در کل میگم 

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

نه منظورم این نبود منظورم این بود که شما خودتون بخواید پارتنری رو انتخاب کنید اولویتتون صداقت و نجاب ...

صداقت بهترینه هرکی این خصوصیتو نداشت بی خیال شو 

نیستمتون ، نه همتون بیشترتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم ۲۷سالمه

من کسی که دوستش دارم ۳۰ سالشه بعد با توجه به نتیجه دانشگاهم احتمالا پرستاری یا اتاق عمل قبول میشم و ایشون دندونپزشکن اما بقیه چیزهامون در حد هم هست حالا اگه این شرایط برا شما پیش میومد حتما براتون مهم بود که پارتنرتون شغلش مثل شما باشه یا نه؟چون دوستام میگن صرف نظر کن بخاطر اختلاف مدرک تحصیلی‌ ولی توی خانواده ایشونم اینجور چیزی نیس مثلا پدرشون دکتره ولی مادرشون نه من واقعا موندم و سر این موضوع بشدت شک دارم

من کسی که دوستش دارم ۳۰ سالشه بعد با توجه به نتیجه دانشگاهم احتمالا پرستاری یا اتاق عمل قبول میشم و ...

ی چیز بهت میگم به هر دختری رسیدی بگو  رابطتون با کسی که دوسش دارین به دوستای دخترتون نگید خرابش میکنن من خودم دیدم اینو مهم دوست داشتنه فهمیدن همدیگست  

حوضه کاریتونم تقریبا یکیه اگه همو میخاید به کسی گوش نکنید 

نیستمتون ، نه همتون بیشترتون
ی چیز بهت میگم به هر دختری رسیدی بگو  رابطتون با کسی که دوسش دارین به دوستای دخترتون نگید خرابش ...

چشم حتما.مرسی ازتون ممنونم بابت وقتی که گذاشتید،انشاالله سلامت و موید باشید.