2777
2789
عنوان

یعنی وام هم با اجازه شوهر بگیرم؟

154 بازدید | 24 پست

سال قبل از طرف محل کارم وام کم بهره بهم تعلق گرفت 

اولش گفتند ۱۰۰ تومن ولی بعد که رفتم دنبالش معلوم شد ۳۰ تومنه

همون اول با شوهرم مطرح کردم که وام کم بهره است و مبلغش ۱۰۰ تومنه ولی کوتاه مدته و قسطاش سنگینه اون موقع گفت خوب نیست 
منم تصمیم گرفتم خودم برم دنبال کاراش و بعد که فهمیدم ۳۰ تومنه و خودم می تونم قسطاش رو بدم دیگه به شوهرم چیزی نگفتم 
این وسطا یکبارم ازم پرسید وام چی شد بهش گفتم ۳۰ تومنه و دیگه هیچی نگفت
وام رو خودم گرفتم و قسطاش رو هم خودم دارم میدم 

حالا دیروز موعد پرداخت قسط بود روی گوشیم آلارم گذاشته بودم که فراموش نکنم
 دخترم دیده بود و از طبقه پایین صدا زد که مامان فردا قسط بانکت رو واریز کن شوهرم شنید و اخماش رفت تو هم و از دیروز قیافه گرفته 
یکبار پرسیدم چرا ناراحتی هیچی نگفت ولی خب می دونم توقع داشت وام رو بدم بهش 

برای کارم چند تا دلیل دارم 
یکی اینکه قبلا دو تا وام دیگه برای خرید خونه گرفتم که شوهرم داره قسطاش رو میده و به خاطر همین قسطا همیشه گله می کنه که خیلی تحت فشاره ولی خب چون خونه رو به نام خودش گرفته من توی پرداخت قسطا کمکش نمی کنم الان وام جدید رو چجوری می خواست پرداخت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوم اینکه ماشینی که جدیدا از برادرش خرید و قبلا به نام زن برادرش بود رو سند نزد و اجازه داد تا وقتی ماشین دستش هست به نام زن برادرش باشه (یک ماشین دیگه هم داریم که به نام شوهرمه) از این کارش خیلی ناراحت شدم و بهش گفتم ولی حاضر نیست ماشین رو سند بزنه 

سوم هم اینکه وام هایی که گرفتم به خاطر موقعیت شغلی ای بود که کارش سنگین و پرمسئولیت بود الان از اون کار اومدم بیرون و پست جدیدی که قبول کردم کم کارتر هست اما به همون اندازه مزایاش هم کمتره

کار قبلیم رو به این خاطر ول کردم که شوهرم نه تنها کمک کردن توی خونه رو نسبت به قبل کمتر کرده بود روی من هم به روش های متفاوت فشار میاورد که از اون پست بیام بیرون

حالا به نظرتون اینا رو بهش بگم یا اصلا به روی خودم نیارم که میدونم از چی ناراحته

با اون وام چیکار کردید؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

خیلی کار خوبی کردی اینجوری که معلومه شوهرت فقط انتظار داره شما پول بیاری تو زندگی و هیچ سهمی ازش نداشته باشی اصلا به روی خودت نیار اگه اعتراض کرد بگو دیدم تو داری برا خودت پس انداز میکنی منم از تو یاد گرفتم برا خودم پس انداز کنم