2777
2789
عنوان

درد دنبالچه

249 بازدید | 10 پست

بچه ها توروخدا کمکم کنید من همش نوزده سالمه دو روزه استخون وسط باسنم انقدر درد می‌کنه که الان دارم با گریه تایپ میکنم دارم میمیرم 

دیسک کمر داشتم خوب شد ولی فعالیتم خیلی کم بود تو خونه کار نمی‌کردم الان خواهرم زایمان کرده اومدم خونشون کاراشو میکنم درد گرفته تا حالا درد نمی‌کرده چکار کنم

واااای دردش افتضاااحه 

من یه روز کامل درد میکرد میسووووختا 

مال شوهرم یه هفته است درد می‌کنه 

خیلی بده دردش

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز شما بارداری من مجردم

همون باردارم منو تا مرز سکته برد 

گفتم حتما دارم سقط میکنم 

دکتر نرفتی ؟

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

اوووووه من چی بگم پ ک چندین ساله درگیرشم پاهامو نمیتونم باز کنم وای اگ بخابم بزور پهلو ب پهلو میشم تو بارداریم ک فلج شدم درد زایمان نداشتم ولی نمیتونستم تادستشویی برم ازدرد

اوووووه من چی بگم پ ک چندین ساله درگیرشم پاهامو نمیتونم باز کنم وای اگ بخابم بزور پهلو ب پهلو میشم ت ...

ای وای آخه مال من یک لحظه هم خوب نمیشه تو کل شبانه روز درد میکنه

بچه‌ها اگه خوب نشم چی

حتما به فکرش باش و راهی براش پیدا کن چون اگه زود خوب نشه کارت سخت میشه 

مامانم ۸ ساله که این درد و داره چون اولش دنبالش نرفت الان خوب نمیشه آخرشم انقدر پیش شکسته بند های مختلف رفت ک زدن استخون دنباچه شو شکستن و الانم ترمیم نمیشه متاسفانه 

سعی کن چند روز استراحت کنی و غذا های مفید و قرص های مثل کلسیم و ... مصرف کنی