2777
2789
عنوان

خوابگاه دانشجویی فرهنگیان

2373 بازدید | 33 پست

آقا من تو یک اتاقی افتادم که

نصف بیشترِشون اکیپن و از یسری از دوستاشون جدا شدن

بعد اینا هرکاری کردن که دوستاشونو بیارن تو اتاق یا اینکه کلا اتاقشونو عوض کنن و با هم باشن، نشد که نشد.. 

یه فضای سنگینی تو اتاق حاکمه که خوشم نمیاد 😂😐

با اینکه رفتارشون خوبها اما یجورین.. 

اتاقای خوابگاهم که پر شده 🙄 تازه به یسریا هم نرسیده

از قضا یکی از همکلاسیامم تو اتاقِ، که کلا از این آدمایی هست که همش خودشو میچسبونه به این و اون، زیاد ازش خوشم نمیاد بخاطر کاراش

همش به همه چیز گیر میده

که فلانی چرا چادر نمیشی، چرا اینقدر صبحا زود بیدار میشی، چرا اینقدر ساکتی، چرا اینقدر شبا زود میخوابی، چرا با من نمیای بیرون و این حرفا.. 

بنظرتون چیکار میشه کرد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال مهم کسی اونجا هست کلا مانتویی باشه؟ دانشگاتون به یخورده مو بیرون از مقنعه بودن گیر میده؟

بله عزیزم، مانتویی هم داریم

کلا بستگی به پردیسی که میری داره

اوووه حالا زوده واقعا دوستا واتاق درست وراختت رو پیداکنی ترم ۳جامیفتی دوترم اول هرچیم عوض کنی تخ.. ...

ترم سومم 🤣🥲 هم اتاقیام همه فارغ التحصیل شدن

و یک مشکلی هم که دارم اینکه دوست ندارم با همکلاسیام و هم رشته ایام هم اتاق شم

نمیدونم چرا 😐😐