2777
2789
عنوان

عشق به ثمر رسیده ی من

416 بازدید | 20 پست

این روزا خیلی دلم هوای سال80رو کرده 

18سالم بود عاشق پسر خالم شدم .یه عشق دوطرفه و پر از سوز.خیلی دوسش داشتم میمردم برای بوی عطرش که توی خونه بابا بزرگم می‌پیچید.ما فقط خونه بابا بزرگم همدیگه رو می‌دیدیم و اجازه نداشتیم باهم حرف بزنیم .این قانون پدرم بود حرف زدن با نامحرم مطلقا ممنوع.بابای همسرم از خاله ام سال 66جدا شده بود .وقتی اومدن خواستگاری بابام قبول نکرد و گفت دخترمو به پسر فلانی نمیدم .چون خاله م رو خیلی اذیت کرده بود .درواقع بابام میترسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصله داری .خب اسم عطرشو میپرسیدی میخریدی چرا ازدواج کنی باهاش

عطر با عطر تن هر کس یه جور بویی داره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بابا جونم عاشق این بود که بچه هاش درس بخونن و با جون و دل عاشق مابود ومیگفت شده خونمو بفروشم خرج میکنم درس بخونید .ماهم نامردی نکردیم از چهار تا بچه یکیمونم درس نخوندیم

بابا جونم عاشق این بود که بچه هاش درس بخونن و با جون و دل عاشق مابود ومیگفت شده خونمو بفروشم خرج میک ...

😂😂😂

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

چقدر اون زمانا همه چیز برا ادم شیرین میشه حتی گندکاریاشونم نمیبینم. 🥲

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
بابا جونم عاشق این بود که بچه هاش درس بخونن و با جون و دل عاشق مابود ومیگفت شده خونمو بفروشم خرج میک ...

دستتون درد نکنه زحمت کشیدید 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

چ زیبا😂😀

بر عکس پدر من که براش مهم نبود درس بخونیم...چقدرم ما هوش داشتیم و ب فنا رفت....

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
شوخی بود صد البته

🫠