2777
2789

برادرشوهر خواب دید شوهرم شنبه میمیره اونم یکم پیگیری کرد دونفر دیگم همین حرف زدن منم معتقد اینا نیستم اما خانوادش اعتقاد دارن سرشونم میاد منم باردارم استرس گرفتم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

اللهم عجل لولیک الفرج 😘😘😘😘😘   خیلیا بخاطر مسایل اقتصادی مسائل سیاسی مسایل اجتماعی با امام حسینم قهر هستن 😔😔😔حساب امام حسین از آخوندا جداست          اسلام دو چیز هست ♥️چهارده معصوم و قرآن ،♥️ی وقت ی مداح یا ی روحانی ی اشتباهی میکنه چکار ب امام حسین دارید چرا همه زو باهم قاطی میکنید بعضیا فقط کاور اسلام می‌پوشن تا اسلام زو بد بین کنن جلو مردم تو زرنگ باش اسلام تو علی ببین ن مسولین کشور       حساب امام حسین از همه جداست                      ♥️آقا جانم امام حسینم میشه پای درد دلم بشینی مگه من چند تا امام حسین دارم آقا جان ممنونم ک ب زیباترین شکل ممکن دستمو گرفتی ک خودم نفهمیدم کی گرفتی چطور گرفتی طوری منو تو کشتی خودت جا دادی ک هنوز باورم نمیشه آقا ممنونم ک کمکم کردی از ته دلم درکت کنم آقا جان ترو ب شرمندگی عباست منو شرمنده نکن پیش دشمن پیش از این خار نشم پیش دشمن. دشمن شاد نشم حاحتمو بده ♥️ هیچکس منو نمیخره تو منو بخر آقا ای قربونت برم ♥️♥️♥️♥️♥️ خدا بی پناهان رو ب امام حسین میخشه ♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم بگیرید فردا خوب پیش می‌ره یا نع؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😘😘😘😘😘   خیلیا بخاطر مسایل اقتصادی مسائل سیاسی مسایل اجتماعی با امام حسینم قهر هستن 😔😔😔حساب امام حسین از آخوندا جداست          اسلام دو چیز هست ♥️چهارده معصوم و قرآن ،♥️ی وقت ی مداح یا ی روحانی ی اشتباهی میکنه چکار ب امام حسین دارید چرا همه زو باهم قاطی میکنید بعضیا فقط کاور اسلام می‌پوشن تا اسلام زو بد بین کنن جلو مردم تو زرنگ باش اسلام تو علی ببین ن مسولین کشور       حساب امام حسین از همه جداست                      ♥️آقا جانم امام حسینم میشه پای درد دلم بشینی مگه من چند تا امام حسین دارم آقا جان ممنونم ک ب زیباترین شکل ممکن دستمو گرفتی ک خودم نفهمیدم کی گرفتی چطور گرفتی طوری منو تو کشتی خودت جا دادی ک هنوز باورم نمیشه آقا ممنونم ک کمکم کردی از ته دلم درکت کنم آقا جان ترو ب شرمندگی عباست منو شرمنده نکن پیش دشمن پیش از این خار نشم پیش دشمن. دشمن شاد نشم حاحتمو بده ♥️ هیچکس منو نمیخره تو منو بخر آقا ای قربونت برم ♥️♥️♥️♥️♥️ خدا بی پناهان رو ب امام حسین میخشه ♥️♥️♥️♥️

طرف میگن ماهر

گفته شوهرم و بچم دعا دارن

بچم واسه همین لجباز تو تاپیکم هست

با نشونه هایی ک داده جاریم کسی ک دعا گرفته همون کثافتی ک شب عملش تاپیک زدم دعاش کنین

ببین اصلا اصلا ب دلت بد راه نده ...یه صدقه خوب بنداز

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

لایکم کن واست استخاره بگیرم

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...