2777
2789

خیلی ناراحتم حالم خیلی بده جریان اینه

همسرم یه دوست داره از بچگی باهام بزرگ شدن خیلی باهم خوبن مثل دقیقا برادره براش خودشم واقعا پسر خوبیه وضع مالی خیلی خوبی دارن البته خود پسره مثل شوهر منه وضعیتش پدرش فوق العاده پولداره و امکانات در اختیار اینا میذاره بعد

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

زنش نمود کاملا یه آدم تازه به دوران رسیدس نه خانواده درست و حسابی داره و نه تحصیلاتی که در سطح شوهرش باشه اینقدر این آدم بی شخصیته که حد نداره دائم درحال پز دادن چیزایی هست که با پول پدرشوهرش میخره و تحقیر دیگران هر وقت من اینو میبینم عصبی میشم تا چند روز همش درحال فخر فروختنه چندتا مثال بگم وضع مالی پدرشوهر من خیلی خوبه اما چون با ازدواجمون مخالف بودن هیچ امکاناتی بهمون ندادن هرچی بوده خود شوهرم فراهم کرده واسه خرید خونه شوهرم ماشینش رو فروخت الان فقط ماشین منه برمیگرده میگه چطوری با یه ماشین سر میکنید من که اصلا نمیتونم بدون ماشین باشم حتما دائم با تاکسی و اینا باید جابجا بشی یا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا خریدام رو از جاهای بدی نمیکنم ولی واقعا دیگه نمیتونم در حد اون که پول مفت داره برم خرید کنم بهم میگه آرمیتا جون چطوری لباسای فلان جا رو میپسندی من له جز برند فلان نمیتونم یا سر کادو تولد واسه من شوهرم یه دستبند برام گرفت نمیتونست بیشتر بگیره بعد برمیگرده میگه قشنگه بد نیست نباید بیشتر از این انتظار داشته باشی از فلانی بودجش همین قدره و امروزم دوباره درمورد اینکه خونه ما خیلی کوچیکه بهم گفت که خیلی ناراحتم کرد من واقعا دلم نمیخواد با این آدم رفت و آمد کنم از یه طرف گفتم شوهرم با این آقا دوستی چند ساله دارن نمیدونم چی کار باید کنم

من خیلی بدم میاد از رفت امدای این مدلی حس میکنم تهش یه شری میشه

واقعا دارم اذیت میشم همش احساس تحقیر و کمبود دارم

زنش نمود کاملا یه آدم تازه به دوران رسیدس نه خانواده درست و حسابی داره و نه تحصیلاتی که در سطح شوهرش ...

بهش میگفتی ماهم تو نازو نعمت بزرگ شدیم ولی مثل شما تنبل نیستیم برای ما کار سختی نیست شما نگران ما نباشین

واقعا برای همچین شخصیتی ناراحت میشی؟ مشکل از خودته گلم وگرنه این ادم ارزش فکر کردنم نداره

باور کن حرفاش خیلی ناراحتم میکنه اصلا نمیتونم بیخیال باشم نسبت بهش

واقعا سمه ،صمیمی نشو اصلا که راحت نباشه باهات اینارو بگه

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

وای حق داری این مدل آدما خیلی رو مخن. یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه .. ول کن. عصبی نشو به فرهنگ پایینش تو دلت بخند. اصلا وقتی حرف میزنه تصور کن یه گاو جلوت نشسته داره ما ما میکنه اینجوری از حرفاش زیاد اذیت نمیشی

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤