2777
2789
عنوان

ازدواج

178 بازدید | 5 پست

دوستان یکی از دوستان من امسال چند مورد خواستگاری براش پیش اومده نشده .اخری ۳بار همو دیدن ولی هنوز خبر ندادن .یکم نگرانه مخصوصا بحاطر بالا رفتن سنش 

کسی اینجا ذکری میشناسه و حاجت گرفته برای ازدواج خوب 

خودم براش مدام ذکر میگم صلوات میفرستم به نیتش واقعا دختر خوب و خانمیه .زیبا تحصیلات عالی تو دانشگاه خوب .خانواده خوب و خودشم مومن و پاک دامن 

لطفا اگر کاری میدونین برای تسریع در ازدواجش انجام بده نتیجه میگیره معرفی کنین عزیزان 

خواهش میکنم اگر اعتقاد ندارین لطفا  نظر ندین ممنونم دوستان 

سلام ، میخواین کارایی که انجام دادم و نشده رو بگم بهتون که وقتتون برای انجامش تلف نشه ؟

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام ، میخواین کارایی که انجام دادم و نشده رو بگم بهتون که وقتتون برای انجامش تلف نشه ؟

عزیزم برای خودم نمیخوام من متاهلم 

برای دوستم میخوام  ما نزدیک ۱۱ ساله دوستیم واقعا مثل خواهرمه امسال چند مورد براش پیش اومد  نشد بعد یه جلسه یا دو جلسه رفتن دیگه خبری ندادن 

به هر حال امید دیگه ای هم که نیست فقط میشه ادم متوصل به خدا بشه 

شما چند سالتونه ؟چه ذکرهایی گفتین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای خودم نمیخوام من متاهلم  برای دوستم میخوام  ما نزدیک ۱۱ ساله دوستیم واقعا مثل خ ...

متوجه شدم برای دوستتون میخواین 

بعضیا هستن به نیست یکی دیگه ذکری انجام میدن یا چله ای میگیرن 

من ۲۷ سالمه 

چله سوره طه، یاسین، چله زیارت عاشورا ، چله یا جواد (یادم نمیاد چند هزارتا بود ) 

یکی دیگه هم بود کاربری به نام آیه و ماه منو تگ کرده بود که می‌گفت مجربه ولی من انجام دادم و نشد و شرایطشم این بود که ۱۴ شب ۱۳۵۵ تا ذکر یا قاضی الحاجات بگیم و قبل و بعدش هم ۱۴ تا صلوات بفرستیم 

ضمنا من کلا خواستگاری نداشتم و اینارو هم خوندم هیچی نیومد 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

متوجه شدم برای دوستتون میخواین  بعضیا هستن به نیست یکی دیگه ذکری انجام میدن یا چله ای میگیرن&n ...

دوستم به یه حانمی که معرف هستن تو شهرشون سپرده و اون خانم امسال چند مورد بهش معرفی کرده  چند تاشون که پا تلفن رد کردن یا پسر رد کرده یا دختر 

۴تاشون  به دیدن حضوری رسیده 

دوتا از اینا بعد دو سه جلسه بهم خوردن 

شماام اگر کسی میشناسین که جوونا بهم معرفی میکنه بهش بسپرین 

ایشالا  هم برا شما مورد خوب پیش بیاد هم برا دوست من 

دوستم به یه حانمی که معرف هستن تو شهرشون سپرده و اون خانم امسال چند مورد بهش معرفی کرده  چند تا ...

نه من کسیو نمی‌شناسم 

یعنی توی تهران دیگه کسی معرف نمیشه 🥴