2777
2789
عنوان

لطفا یه خیاط ماهر بیاد

174 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان من مدل مانتو بلندمیخام بدوزم نمونشم میفرستم براتون بعد اینکه قدم 165 وزنمم 45 هس چون محجبمم ب جای چادر میخام مانتو بلند بپوشم جنس پارچم چی باشه مدل سر استینا چ مدلی بگم بدوزه خیاط بعد ب کفشایی ک کمی پاشنه دارن ب اصلگطلاح پرنسسی ام علاقه مندم بد میشه بپوشم؟؟ لطفا راهنماییم کنید

گفتن لایکم کن

و "خدایـی"که بـه شدت کافـیستاگه میشه ی صلوات به نیت ظهور امام مهدی(عج)  و شادی دل هممون میفرستی؟ 🌱💓ی کیدرامر اصیل😎☺️تاپیک های مذهبی و سریالای کره ای تگم کنین خوشحال میشم🌸

پارچه کرپ مازراتی بخر

خیلی ایستاده و قشنگ وایمیسته

استیناشم میتونی بدی حالت پفی بزنن پایینم مچ باشه

حالت فانوسی اینا

البته الان به فصل سرما داریم میریم

زیاد دووم نمیاره این مانتو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به مدلتون میتونید از هر جنس پارچه ای استفاده کنید

برای آستین هم چون محجبه هستید بهتر مچ دکمه خور باشه و آستین رو پیلی دار بدوزید

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...
پارچه کرپ مازراتی بخر خیلی ایستاده و قشنگ وایمیسته استیناشم میتونی بدی حالت پفی بزنن پایینم مچ باش ...

خب غیر کرپ چ جنسایی خوبن زیاد خوشم نمیاد نازک باشه پارچه مثلا کتون اینا بد میشه؟ در ازاش استیناش ازادتر باشن 

عکس مانتو امده یا ن عزیز م؟ 

نه عزیزم ،سایت خرابه

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...

به نظر من پارچه لخت و ریزشی

مثل کرپ الیزه

مچ ده سانتی پهن هم بده

چون لاغری بگو  یکم حالت فون داشته باشه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

نه عزیزم ،سایت خرابه

ولی در کل فک کنم متوجه شده باشید چحوری گقتم نمیخام شبیه زیاد ب عبا باشه ک خلییی زیر استیتن اریب بخوره میخام جوری باشه ی طرف شونم کیف دسته متوسط بندازم بعد مقنعه حجابمم جنس تریکو میخام بدوزم 

به نظر من پارچه لخت و ریزشی مثل کرپ الیزه مچ ده سانتی پهن هم بده چون لاغری بگو  یکم حالت فون ...

کتون کریستال بد میشه؟پس اگ حتما کرپ بابد باشه جوری بدوزم زیرش بشه ی بافت پوشید کلا خودم با پالتو کاپشن حال نمیکنم 😅

کتون کریستال بد میشه؟پس اگ حتما کرپ بابد باشه جوری بدوزم زیرش بشه ی بافت پوشید کلا خودم با پالتو کاپ ...

من کتان لمه دارم ریزش نداره

اونو نمیدونم چطوریه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

ولی در کل فک کنم متوجه شده باشید چحوری گقتم نمیخام شبیه زیاد ب عبا باشه ک خلییی زیر استیتن اریب بخور ...

کاش سایت درست بود و عکس می‌فرستادید تا بهتر راهنمایی تون کنم 

جنس بافت داذذبخام بدوزم. چی بد میشه اخه خیلی مدلا دیدم اونام همچین هیکلی نیستن... ولی خلی بهشون میاد ...

بنطر من به افراد لاغر و کشیده بیشتر میاد