2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا الکی حرف میزنین ؟ کی میگه هیج جا شیر مادر نمیدن ؟ یکی از دوستای من انگلیسه میگه ه من حق شیر میدن و از خانومایی که به بچه هاشون شیر مادر میدن حمایت میکنن
کلوچه ی فندقی شیرین شده با عسل =خوشمزه ترین دخمل دنیا
عسل جون بدون سندومدرک حرف نزن هروقت از لحاظ علمی تونستی ثابت کنی که شیرمادربدردنمیخوره اونموقع بیا بگو اروپاییا میترسن اندامشون بهم بریزه که شیرخودشون رو نمیدن
وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤
مامان هانی عزیز پف نیستن گلم چون شیر خشک چرب هست و ویتامینم به واسطه اون به بدن بچه به طور کامل میرسه بچه تپلی میشه اما همین که قطع میکنن و اون مواد دیگه به بدن بچه نمیرسه بچه لاغر میشه ایرانم همش تبلیغ سوء میکنه چون واردات شیر خشک براش هزینه داره و چون شیر خشک جزء موادی هست که بهش یارانه تعلق میگیره و به ضررش هست داره تبلیغ میکنه که به بچه ها ندیم
خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم
ندا خانم,کدوم آهن و ویتامین؟؟؟؟؟؟؟بچه ای که شیر مادر میخوره باید آهن و ویتامین مصرف کنه,اما بچه ای که شیر خشک میخورهلازم نیست,کدوم زنی تو ایران آهنش بالاست؟؟؟؟این تعصبات جاهلانه رو بهتره کنار بگذاریم,فقط به خاطره پوله که یه سری شیرخودشونو میدن,وگرنه کی خوشش میاد همش بدنش بوی شیربده و سینه اش آویزون و خودشم چاق و بدهیکل باشه,آخرشم بچه یا یبسه,یا اسهال
دکتر پسر من یه زنه تقریبا شصت ساله است برگشت بهم گفت من خودم تا شش ماهگی به بچه هام شیر خودمو دادم چون شیر نادر بعد شش ماه تمام مواد مقوی رو از دست داده و بدن بچه به شدت به مواد مقوی شیر خشک نیاز داره
شیر مادر بهترین شیر برای بچه است و درش شکی نیست اما از یه سنی به بعد بچه واقعا به کمکی نیاز داره