2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم میشه بیایید لطفا

208 بازدید | 17 پست

برای دو قلوهام میشه راهنمایی کنید ممنونم

تعداد رای : 24
نظرسنجی
کیان و کوروش
8
33%
آروین و رادمهر
3
12%
مهراد و رادمهر
6
25%
آروین و آریو
7
29%
خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیان و کوروش خ اسمای قشنگین

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یا آروین و آریا آروین و آرتین  البته آروین به نظرمن تلفظش سخته همون کیان و کوروش بهتره

مرسی مهربونم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

کیان و کوروش

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

آروین و آریو از همشون قشنگتر بود کوروش اسم قشنگی ولی سنگین و پسردایی من ۴۵ سالش اسمش کوروش  بجاش کارن بذار هم اسم اصیلی هم ناز و جدید   کیان و کارن  خیلی قشنگ میشه😍😍😍  یا   بذار   رایان  و  دیان     یا آدریان    و یا    آروین و آدرین  

آروین و آریو از همشون قشنگتر بود کوروش اسم قشنگی ولی سنگین و پسردایی من ۴۵ سالش اسمش کوروش  بجا ...

راست میگی خودمم به این نتیجه رسیدم کوروش اسم سنگینیه،مرسی از نظرت عزیزم

سلام عزیزم شما پیش دکتر لواسانی ivf کردین؟ چندتا تخمک انتقال دادن و کدوم بیمارستان بودین؟

سلام عزیزم،بله پیش زهره لواسانی،۳ تا انتقال داد بیمارستان بهمن

سلام عزیزم شما پیش دکتر لواسانی ivf کردین؟ چندتا تخمک انتقال دادن و کدوم بیمارستان بودین؟

عزیزم من دو تا سقط داشتم ولی خیلی سخت هم باردار میشدم که اونام سقط میشدن،آی وی اف رو کسایی که سقط داشتن خیلی خوب جواب میده،سوالی داشتی در خدمتم