2777
2789

یکی حقمون بد خورده جوری که خیلی داغونم با بی رحمی بی عدالتی و با پررویی تمام هم آبرومو به دروغ و نا حق داره میبره هم همه چیزمو برده و نابودم کرده، تو رو خدا هر کی حاجتی گرفته از نمازی یا ذکری یا دعایی بگه ممنون میشم

فضائل سوره‌ی الرحمن :

⚪️مصون از آفات

🟣آسان شدن کارها

🔵درمان درد چشم

🟢 درمان و بهبودی بیماری‌ها

🟡آسان شدن وضع حمل

🟠حفظ از بلاها

🔴رفع اختلافات همسران

🟤حفظ منزل

⚫️چهره درخشان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نماز حاجت هست پنجشنبه تا ثبل غروب افتاب باید خونده شن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سلام خانم های عزیز

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12

خدایا شکرت❤🌱

من واسه حاجتای ضروری که وقت نیس و میخوام زود حاجتمو بده نمک نذر میکنم به نیت حضرت فاطمه خیلیم جواب گ ...

چندتا نمک نذر میکنی؟اول نذر میکنی بعد از حاجت میبری پخش میکنی درسته؟

چهار رکعت .دو رکعت دو رکعتی....رکعت اول یک حمد و ۱۱توحید

رکعت دوم یک حمد۲۱توحید

رکعت سوم یک حمد ۳۱توحید

رکعت چهارم یک حمد ۴۱توحید

بعدسلام نماز ۵۱ بار توحید میخونی

بعد سجده میری و ۱۰۰بار یا الله میگی

بعد حاجتتو از خدا بخواه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اسمش چیه میگی زودتر بخونم؟

گذاشتم طریقشو...من عکسی ازش دارم.نوشته نماز حاجت تا قبل غرپب افتاب پنجشنبه...منن چن دق دیگ میخونم

خودت ازش حاجت گرفتی؟

من هنوز ن..ولی امیدوارم..

چندتا نمک نذر میکنی؟اول نذر میکنی بعد از حاجت میبری پخش میکنی درسته؟

من همیشه20تا نمک نذر میکنم بعد حاجتروا شدنم پخشش میکنم 

دو تا پاکت نمک میگیرم پلاستیکای کوچیکی که توشون آجیل مشکل گشا میریزن میخرم تو اونا بسته بسته میکنم شد 20 تا پخششون میکنم