2777
2789
عنوان

تا حالا عاشق شدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 27 پست
یجورایی نزدیک ب عشق ببخشید این سوالو میپرسم  من بعضی وقتا با لب تاب میام نی نی سایت ایا اعلانش ...

نمیدونم عزیزم

دوستان کسی میدونه جواب دوستمون رو بده

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

من کمرنگ شده اما همسرم نه

ببخشید چرا شما کمرنگ شدین، بخاطر مشغله های زندگی؟

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تو دانشگاه عاشق همکلاسیم شده بودم اونم همینطور..اول اون باهام گرم گرفت و پیشنهاد اشنایی و ازدواج داد..این عاشقی مون چندین ترم ادامه داشت ولی برای ازدواج پیش قدم نشد و من با همسر کنونیم ازدواج کردم اونم اخرای دانشگاه ازدواج کرد

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

ي بار نوجواني عاشق شدم اول پسره عاشق شد بعد من متوجهش شدم و سرگرمي و حس  جالبي بود خوشحالم تجربش كردم و ناراحتم ك نشد باهم باشيم مثلا دوست بشيم و تجربه هاي بيشتر همسايه بوديم تقريبا نميشد دوست بشيم

هنوز گاهي يادش مي افتم خيلي كم حس خاصي ندارم بهش

ي بار دانشگاه عاشق شدم ي عشق زيبا ي شخص فوق العاده و منحصر ب فرد كاملا همو درك ميكرديم انگار برا من افريده شده بود هموني ك ميخاستم منتهي قسمت هم نشديم و مدتي بيخبر بوديم توي فيسبوك دنبالش گشتم ده سال قبل تا فهميدم ك توي تصادف فوت شده اين يكي رو خيلي طول كشيد تا حالم خوب بشه بارها شده بود با دلتنگي شديد از خاب ميپريدم نفهميدم چرا اومد توي زندگيم ولي اومدنش باعث شد بفهمم ي پسر چقدر ميتونه خوب باشه مرد باشه.. 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بخاطر خیانت اون خیانت کردی؟ چرا با این همه عشق بهم خیانت کردین حیف نبود، الان ارتباطی با هم دارین؟

میمردیم برای هم چیزایی رو باهاش تجربه کردم که دیگه تکرار نمیشن

حرسمو در می‌آورد دعوا میکردیم میرفتم رل مجازی میزدم ده تا بیستا تا آشتی کنیم نمیدونم این کارا برای چی بود

ی ماه از هم دور بودیم دوتامون آدم شدیم تقریبا چت میکنیم کل روزو باهم الان میخوایم برگردیما ولی می‌ترسیم می‌ترسیم نتونیم مثل قبل حس و وفا داشته باشیم 

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
بله شدم. یه طرفه بود حسش خیلی پاک بود و هست.. برا دیدنش لحظه شماری میکردم و روزی که از ایران رفت بد ...

ای وای عزیزم، چقده تلخ، عکسشو بوسیدی😞

میمردیم برای هم چیزایی رو باهاش تجربه کردم که دیگه تکرار نمیشن حرسمو در می‌آورد دعوا میکردیم میرفتم ...

انشاالله درست میشه همچی 

بله شدم. یه طرفه بود حسش خیلی پاک بود و هست.. برا دیدنش لحظه شماری میکردم و روزی که از ایران رفت بد ...

من هيچوقت حتي عكسش هم نبوسيدم برام قداست خاصي داشت الان ك اينو خوندم دقت كردم ك حتي ديگه سراغ عكساش هم نرفتم چون فوت شده نميتونم ببينمش دلم ي جوري ميشه تحمل غم ندارم ياداوري گذشته…

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

اره بعد از ۲۶ سال عاشق شدم 

اصلا نمیدونم چجوری بگم حسش عجیب بوددر تموم عمرم همچین حسی رو تجربه نکردم

دیشب تا ۵ صبح بیدار بودم ب صدای نفساش فکر میکردم

بهش ابراز علاقه کردم ولی منو نخواست و رفت 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
من هيچوقت حتي عكسش هم نبوسيدم برام قداست خاصي داشت الان ك اينو خوندم دقت كردم ك حتي ديگه سراغ عكساش ...

خدابیامرزدش. چقدر اذیت شدی .. واقعا متاسفم عزیزم. 

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤
خدابیامرزدش. چقدر اذیت شدی .. واقعا متاسفم عزیزم. 

ممنونم خدا همه رفتگان رو بيامرزه