2777
2789
عنوان

قورمه سبزی تلخ شد

499 بازدید | 44 پست

الانم ناراحتم حوصله ندارم جابه جا کنم با این همه سبزی چیکار کنم. 

انقد خستگی توانم موند حوصله هیچ کاری ندارم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا این جور نشده بود این سری نزدیک 20 کشیلو سبزی گرفتم

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

یا سبزی سوخته.یا لیموعمانی رو با هسته اش انداختی.لیموعمانی رو سروتهشو بگیر هسته شو بگیر پودر کن بریز عالی میشه....حق داری وقتی کلی زحمت بکشی نتیجه منفی بگیزی خستگی دوبرابر میشه

یه روز خوب میاد

لیمو با پوست انداختی توش؟ 

نه فعلا سبزیشو درست کردم و کمی با روغن تفت دادم خرفه هم خیلی کم بود مزش تلخ شده هنوز ته گلوم احساس تلتگخی دارم

به نظرتون با گوشت لوبیا بعدا بپزم تلخیش کم میشه

آره سبزیش سوخته

نه سبزی کمی با روغن حرارت دادم فقط آب سبزی از بین بره

یعنی کل سبزیت تلخ شده  احتمالا شنبلیت زیاد بوده یا سوزوندیش نمیدونم شاید یه بسته تره  یه بسته جعفری بگیریو خورد کنیو تفت بدی وبهش اضافه کنی یکم طعمش متعادلتر بشه 

عجیبه چرا نباید تلخ بشه که

نمی دونم چرا مامانم دیروز بود می گفت همه چیش میزان بود چرا تلخ شده