بچم یک ماه و نیمهست. شبا میخوابه ولی روزا ۷-۸ صبح یه کله بیداره تا ۹-۱٠ شب. چرتای کوچیک میزنه ولی حداکثر یه ربعه. بعدم تا بغلش نکنم گریه میکنه. ما هنوز خونه مامانم ایناییم. همه کارا رو مامانم میکنه کن فقط به بچه میرسم. حالا هفته دیگه قراره بریم خونه خودمون. شوهرمم صبح ساعت ۷ میره تا ۴ من با بچه تنهام. به نظرتون چجوری به کارا برسم؟ مخصوصا آشپزی! از تجربیاتتون بگین.
بچه منممثل شما بود تا ۵ ماهگی من شب که خواب میرفت لباس میشستمتمیز میکردم خونه عذاب فردا ظهرشم نصفه آماده میکردم وقتی نماز صبح بلند میشدم بقیه کارهای ناهار میکردم اینجور کل روز وقت برا بچه داشتم
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط برنانه ریزی داشته باش با گریه بچه هول نکن،اول ب بچه ت برس ویتی بازی کرد یا خوابید فوری برو سراغ اشپزی کردن اشپزیت ک تموم شد کم کم خونه رو تمیز کن موقع خاب طولانی بچه خودتم استراحت کن سعی کن شبا غذاتو اماده کنی خونتو مرتب کنی ک برا رورش فقط ب بچه رسیدگی کنی
به سختی این روزامو گذروندم حالا با فرقی که بچه من شباهم نمیخوابید و بی خوابی دهنمو صاف کرده بود با یه دست بچه نگه میداشتم با یه دست غذا درست میکردم انقدر خسته میشدم که سوهرم میومد خونه گریه میکردم فقط
کی میخوابیدی پس؟ من همین الانش حداکثر ۴-۵ ساعت میخوابم🥲
کل کارام دوساعت بیشتر نمیشد بچم ۱۰ مسخوابید منم ۱۲ شب بعدش ساعت ۴ برا نماز ۱۰ دقیقه بیشتر وقتم نمیگرفت کارام دیگه ساعت ۷ بلند میشدم تا ۱۰ شب که بچم میخوابید سخت بود ولی تموم شد اون روزا
شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه