2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شیر سنجد ناشتا از امروز شروع کردم  سردیجات برای همه درد مفاصل میاره؟

بله متاسفانه هواهم سر دشده..خرما و سویق عالیه ..اش جو براشما خوبه ..ببین تو غذاهات زعفران و زنجبیل و دارچین بزن.ترشی حذف بشه سرکه ممنوع..تو گوگل بزن میاره چی بخوری

پنجمین کاربری از سال ۸۹
سیاتیک دارم سمت چپ  اما این زانو راستمه  ربط داره؟

منم خواستم بگم ممکنه از سیاتیک باشه‌.چون درد سیاتیک اول میزنه به ساق..

شما احتمالا واسه اینکه پای چپت درد نگیره وزنت رو ناخوداگاه میندازی سمت راست. الان سیاتیک سمت راستت یا کلا ساق پات حساس شده درد گرفته.

بله متاسفانه هواهم سر دشده..خرما و سویق عالیه ..اش جو براشما خوبه ..ببین تو غذاهات زعفران و زنجبیل و ...

والا هرروز چای دارچین میخورم 

ورزش عضله رانم شروع کردم 

چند روز خوب بودم یهو دیشب از داخل تیر کشید 

صبح انگار زانوم یه کیلو بود

منم خواستم بگم ممکنه از سیاتیک باشه‌.چون درد سیاتیک اول میزنه به ساق.. شما احتمالا واسه اینکه پای چ ...

واقعا؟ دقیقا مشکلاتم از بعد سیاتیک شروع شده 

با هزینه های بالای درمان 

تازه رفتم برا سیاتیک 

الان زانو 

خدا کنه با پرهیزاتم درست بشه😞😞

ویزیت  عکس  فیزیوتراپی  دارو

اهان. اینا خوبه اما از این تزریقایی که بهضیا میگن انجام نده. گاهی خطرناکه‌.

من هیچ تخصصی ندارم فقط تجربم درباره کمر و سیاتیک رو گفتم که میزنه به ساق پا. وگرنه حرف دکتر  از همه مهمتره

اهان. اینا خوبه اما از این تزریقایی که بهضیا میگن انجام نده. گاهی خطرناکه‌. من هیچ تخصصی ندارم فقط ...

تزریق کورتون ؟نه اصلا 

پی ار پی و شنیدم 

من فعلا درد زانوم شدید نیست 

چون برای سیاتیک دکتر گفت دولا نشو 

یه هفته با زانو خم میشدم شاید آسیب دیده 

یا دو هفته ای پابرهنه تو خونه بودم 

درکل انشالا کسی مریض نشه