2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم عفونت باشه دخترم یه باروصورتش زخم شد داشت خوب میشد زرد شد منم ترسیدم عفونت باشه ولی داشت خو ...

دخترتونم همین جوری بود؟ بعدچند روز خوب شد الان واسه من خیلیی خشکه جوری ک یکم کشیده میشه دادم هوا میره

عفونت نیست یعنی؟؟ حموم نرم ظرف نشورم چجوری 😥

نه عزیزم ،چون خودم سوختگی داشتم حدود یکماه پیش میگم ،شبیه عفونت نیست ،اونجایی که رنگش زرده پوستش عمیق تر سوخته و نزدیک گوشت رفته ،اصلا بهش اب نزن ،حمام میری یه مدت دستتو با نایلون ببند و از یه دستت استفاده کن واسه ظرفا هم حتما دستکش اشپزخونه استفاده کن ،اب نخوره زودتر خوب میشه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نه عزیزم ،چون خودم سوختگی داشتم حدود یکماه پیش میگم ،شبیه عفونت نیست ،اونجایی که رنگش زرده پوستش عمی ...

مرسی حتما استفاده میکنم از تجربیاتتون 

تاپیکای قبلیم عکس دستمو گذاشتم میشه ببینید نظرتونو نسبت ب الان بگید ؟

مرسی حتما استفاده میکنم از تجربیاتتون  تاپیکای قبلیم عکس دستمو گذاشتم میشه ببینید نظرتونو نسبت ...

قربونت عزیزم ، رفتم اون تاپیک عکسش باز نمیشه متاسفانه، شرمندتم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بنظرتون رو ب بهبوده دیگه ؟

اره عزیزم ،مشخصه داره خوب میشه، مراقبت کن از دستت گلم ❤ زخم سوختگی منم عمیق بود با  المنت فر سوختم ،تا دو هفته دردناک بود جاش الان بهتر شده

بنظرتون رو ب بهبوده دیگه ؟ چون این زرد رنگا زیاد شدن همون گوشت دراوردنه ؟

بعد اینکه کامل خوب شد این قسمت یکم رنگش با بقیه جاهای پوست فرق میکنه ،بنظرم خیلی خیلی کمرنگ میشه زیاد نگران نباش ،بازم بستگی به عمق سوختگی داره ،یه رد کمرنگ میمونه 

اره عزیزم ،مشخصه داره خوب میشه، مراقبت کن از دستت گلم ❤ زخم سوختگی منم عمیق بود با  المنت فر سو ...

واسه منم کلا مچ دستم ب چوخ رفته پوستش میسوزه استخونش درد میکنه ... خیلیییی سوختگی بد دردیه الهی خدا واسه هیچکس نیاره 😥 

بعد اینکه کامل خوب شد این قسمت یکم رنگش با بقیه جاهای پوست فرق میکنه ،بنظرم خیلی خیلی کمرنگ میشه زیا ...

یعنی کامل مثل اولش نمیشه ؟؟ دکتر گفت بیا بعد ده روز اگه ردش بمونه پمادمیده 

https://s6.uupload.ir/files/img_20230928_112256_098_3zva.jpg

همش پیگیر باش

برای مامانم داشت سرویس خونه داداشم میشست لیز خورد، داخل رونش قشنگ سوخت و الان رنگش تیره به شکل کبود سرخه 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍