2777
2789
عنوان

به نظرتون ابروی خیلی باریک و نخی دوباره مد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببینی چی به صورتت میاد 

من هیچ وقت ابروهام رو نازک نکردم حتی اون موقع که مد بود 

چون فقط ابروی پهن متوسط بهم میاد 

شما هم متناسب به صورتت انتخاب کن

زیاده روی توی هر چیزی بده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
چکار ب مد داری هر چیزی ب چهرت میاد انجام بده الان چهره طبیعی مده ولی بازم ی عده دنبال ژل و بوتاکسن.& ...

من اتفاقا آدم رو مدی نیستم همین الانم عکس خودمو بذارم همه چیم عین ده سال پیشمه حتی مدل مو و ابروم ولی کنجکاو شدم ببینم دنیای مد چقدر شناوره

من نه پهنم نه نازک 

معمولی و متعادل بودم و هستم و خواهم بود

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
خب نازکش کن چه اشکالی داره همون جور باش که دوست داری 

نازک و نچرال بودن بس که دوستام میگفتن ابروهات خزه تر زدم توش 😂 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

منکه ابرو نازک اصن بهم نمیاد اگرم ارایشگاه برم جایی ابرومو خراب کنه تا دوماه دست نمیزنم تا قشنگ کلفت شه

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
نازک و نچرال بودن بس که دوستام میگفتن ابروهات خزه تر زدم توش 😂 

همیشه خودت باش و خودتو دوست داشته باش من حرف هیچ کس برام مهم نیست کاری که بخوامو میکنم یعنی الانم بخوام ابروم نازک باشه اصلا برام مهم نیست بقیه چه فکری میکنن میرم یه نخش میکنم 

همیشه خودت باش و خودتو دوست داشته باش من حرف هیچ کس برام مهم نیست کاری که بخوامو میکنم یعنی الانم بخ ...

این خوبه ❤️ منم باید برگردم به اصل خویش🚶

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم