2777
2789
عنوان

خیلی غصه دارم

193 بازدید | 17 پست

ناخواسته بچه سوم باردارم خیلی شوکه ام آخه قرص می‌خوردم انگار دنیا رو سرم خراب شده کلی فکر و آرزو داشتم همه نقش بر آب شد افسردگی شدید گرفتم نه به بچه ها میتونم بپرسم نه شوهرم نه خونه کلا کارم شده گریه دست خودم هم نیست تاب و تحمل یه حاملگی و زایمان و بچه داری دیگه رو ندارم سی و شش سالمه یکی از بچه هام ۱۰ساله یکی ۵ دل سقط کردن هم ندارم میترسم بلایی سر بچه هام بیاد 

اوووووو چته بابا؟

نعمت خداست دیگه.

الهی شکر. مبارک باشه عزیزم.

همسرت یکم همراهی کنه درست میشه.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نمیتونی مادر خوبی براش باشی بهتره سقطش کنی، بهتره تا اینکه بیاد به این دنیا و نفرینت کنه:) 

سقط قتله ......چطور یه قلبی که میزنم متوقفش کنم وگرنه هر روز دعا میکنم خدا خودش کاری کنه سقط بشه

بابا والا شاید تجربه نکردی میگی سخته بخدا

نه عزیزم سخت بگیری سخت میگذره آسون بگیر تا آسون بگذره.

من خودمم دومی رو ناخواسته باردار شدم. سال اول استخدام بود. دو تا روستا هم تدریس میکردم با مشغله بالا. ولی خب گذشت. ناراحت نباش.

خیلی هم پربرکت بود برامون

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
به هیچ عنوان آمادگی ندارم انگار دنیا رو سرم خرابه

اشتباه نکن. اینطور خودتو اذیت کنی بچه هم ناآروم میشه.

مراقب خودت باش. سعی کن خوشحال باشی براش. مطمئنم عزیزترین فرزندتون میشه