2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشرف مخلوقات فقط ائمه و پیامبران و یک عده خاص هستند 

ببخشید میتونم بپرسم چقد قرآن میخونی و دین چقدر برات با ارزشه؟

داخل آیه ۷۰ سوره اسرا نوشته انسان اشرف مخلوقات

اگه پیامبران اشرف مخلوقات باشن باوجودی که انسانن یعتی خدا عادل نیس بین انسان ها تفاوت میزاره

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
😑😑😑یعتی تو مادر گربه ای؟ مادر یه حیوونی؟ اینقد ارزشت پایینه؟

چه ربطی داره 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

توروخدا سرزنش و تیکه نندازید دبش به این خوش و بهش علاقه پیدا کرده چرا آدمها رو با زبان تندو تیزتان ن ...

یه سوال دارم وقتی میری دکتر و حالت بده حاضری بهت آمپول بزنه چون حالت بده شاید درد داشته باشه اما برات خوبه

بعضی حرفا هم همینه

حیوانات خونگی برای بدن ما ضرر دارن چقدر دختر که گربه و سگ نازا شدن و بیماری پوستی گرفتن

و کلی بدبختی دیگه یه سرچ بزنگوگل سایت های خارجی ضرراشو میفهمی

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
ببخشید میتونم بپرسم چقد قرآن میخونی و دین چقدر برات با ارزشه؟ داخل آیه ۷۰ سوره اسرا نوشته انسان اشر ...

دقیقا الان همین صفحه قرآن جلوم هست و اصلا همچنین چیزی نیست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ببخشید میتونم بپرسم چقد قرآن میخونی و دین چقدر برات با ارزشه؟ داخل آیه ۷۰ سوره اسرا نوشته انسان اشر ...

و نوشته ما به فرزندان آدم کرامت دادیم، و آنان را در خشکی و دریا سوار کردیم، و به آنان از نعمت های پاکیزه روزی بخشیدیم و آنان را بر بسیاری از آفریده های خود برتری بخشیدیم 

بسیاری از آفریده ها، بمعنی اشرف مخلوقات نیست 

و ممنونم که زندگی من رو زود قضاوت کردید 

و شمایی که دین خدا براتون ارزش داره از دل شکستن و حق الناس هم چیزی می دونید؟ 

یه سوال دارم وقتی میری دکتر و حالت بده حاضری بهت آمپول بزنه چون حالت بده شاید درد داشته باشه اما برا ...

خودشون میدونن مطمئن باشید اونا از این موضوع اطلاع دارن 

بمنو شما مربوط نیست .

سرتو کار همه کردن و اظهار نظر کردن خودش بدترین بیماری 

😑😑😑یعتی تو مادر گربه ای؟ مادر یه حیوونی؟ اینقد ارزشت پایینه؟

اره با افتخار این چرتاروهم نگید لطفا ارزشت پایینه😂😂😂 ادما خیلی با ارزشن مثلا ۸۰ درصد بیشتر از همین حیوونا کمتریم کثیف تر من مادر این بچه باشم شرفش بیشتره ریپلایم نکن دیگه مرسی❤️

از آن خودت باش که ارزنده ترینی🤍🤍