2777
2789
عنوان

تغییر رفتار خانوما یه لحظه تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

منظورم این بود که روانپزشک اون حیطه که عرض کردم ، تو اون حیطه بیشتر تخصص داره 

و معمولا هم روانپزشک تنها کاملا موثر نیست بهتر هست روان درمانی هم کنار دارودرمانی باشه... 

و یک چیزی هم که هست س. کس تراپیست ترجیحا همجنس باشه بهتر هست چون متخصصین اون زمینه اکثرا به خاطر این مسائل زیادی اپن مایند شدند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

منظورم این بود که روانپزشک اون حیطه که عرض کردم ، تو اون حیطه بیشتر تخصص داره  و معمولا هم روا ...

ممنون دوستم آره منم آرامبخش و ....زیاد میخورم .....راستش قطع رابطه از طرف همسرم بود که خودشم دیگه تمایلی ندارم تو جلسات اصلا از مسایل جنسی حرف نمی‌زنیم فقط حالتهای اضطراب و افسردگی رو میگم  و اون دارو میده

ممنون دوستم آره منم آرامبخش و ....زیاد میخورم .....راستش قطع رابطه از طرف همسرم بود که خودشم دیگه تم ...

عزیز دلم الهی که بهترین ها واسه تون پیش بیاد 🙏🏻🌹

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

روانپزشکتو عوض کن این آقاخودش مشکل داره چرا اینقدر با همسرت سرد شدی

هنرمند جان یه بار یه چیزی گفت من خندم گرفت قبلش خیلی جدی بود جلسات دقیقا دقیقا بعد از اون جلسه که من خندیدم دنبال بهونه است واسه خنده اصلا یهو ۳۶۰ درجه عوض شد به خدا بی متظور بود رفتارم 

هنرمند جان یه بار یه چیزی گفت من خندم گرفت قبلش خیلی جدی بود جلسات دقیقا دقیقا بعد از اون جلسه که من ...

کلا نرو پیش روانپزشک مرد

همسرت حساس نیست؟ 

منم یه مدت مشکل داشتم خودم حلش کردم

یه بار از روانپزشک مرد مشاوره گرفتم حرفای خوبی نزد

همسرمم شاکی شد