2777
2789
خداجونم در این لحظات عرفانی بین نماز شب و اذان صبح، به همین نیمه شب قسمت میدم هررررآنچه این دوست عزی ...

دعاتو دقیقا با شروع صدای اذان خوندم دلم گرم شد

ممنونم

خدایا من بجز پدرم و پسرم هیچکس رو ندارم

برام پدرم رو حفظ و پسرم رو در پناه خودت خوشبخت کن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

برای سلامتی و فرج امام زمان عج

برای سلامتی و شفای همه بیماران

برای حاجت روایی و کارگشایی و گره گشایی برای همه

برای آمرزش همه رفتگان

برای عافیت و عاقبت بخیری همه

برای خونه دارشدن،شغل و بخت عالی برای همه

برای همه منتظران فرزند

برای حال خوب و شادی دل همه

برای رفاه و رونق اقتصادی و آرامش و امنیت و شادی در همه دنیا

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداجونم در این لحظات عرفانی بین نماز شب و اذان صبح، به همین نیمه شب قسمت میدم هررررآنچه این دوست عزی ...

ممنونم، چقدر حس خوب داد دعاتون بهم.. همچنین برای خودتون

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)