2777
2789
عنوان

افغان ها

1049 بازدید | 28 پست

اگه خونه دارین برا اجاره.مغازه کار هرچی هرچیزی ک میتونه برای افغان ها سود داشته باشه.لطفا ندید.لطفا به هموطنای خودتون بدید اون کارهارو انجام بدن چون واقعا هموطنای خودمون بیشتر احتیاج دارن لطفاااااا.تاپیک قلبیو گزارش زدن افغانی ها ترکید.لطفا اینو به همه دوستاتون اشناهاتون بگید.تا از اینجا خسته بشن برن کشور خودشون.مردم خودمون گناه دارن از این همه سختی کشیدن خسته شدن

وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما   هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم  والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده.    ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.

لطفاً لطفاً افغان هارا تحریم کنید 

بهشون کار ندین 

بهشون خونه اجاره ندین

کسی که کارگر افغان داره ازش خرید نکنید

کلاهیچ خدماتی تا جایی میتونید به افغان ها ندید

برای امنیت و آینده‌ بچه های ایران افغان هارا تحریم کنید🙏🏻

این کارزار و را هم امضا کنید (خروج افغان ها از ایران)👇🏻

https://www.karzar.net/visa

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم کلا تعلیق شم.اینجارو قفل میکنم.اما لطفا کمک مردم کشورتون کنید .خودمون به کمک هم احتیاج داریم.کسی برامون کاری نمیکنه.کشورمون رو نابود میکنن اگه دیر بجنبیم.

وزن فعلی۹۹😭هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۵۵دعا کنید بتونم اخه خیلی شکموام😂ما   هی میگیم نره شوهر میگه بدوش.باوا سخته رژیم😭ارادم ضعیفه اما باید بتونم 😎😍میتونم خدایا کمکم کن خسته شدم.روغنم گرون شد برنج ک ازقبل گرون شده بود قندو بقیم گرون اگه به این روال پیش بریم دیگه احتیاج نیس رژیم بگیریم از گرسنگی خودمون لاغر میشیم  والا.ترامپ ک تحریمارو بدتر میکنه فک نمیکنه من باس بااین همه اشتها چکار کنم خدا خیرش نده.    ودر اخر خدایا شکرت بخاطر همه چیزای ک بهم دادی و ازم گرفتی و چیزایی ک قراره بعدا بهم بدی بووس خدایا خیلی عاشقتم .خدایا ظهور اقامونو برسون 😘همه مریضارو شفا بده.مارا از اسارت رها کن همه ما اسیریم.😘😘.مواظب خانوادم باش .مواظب پدرو مادرم باش.مواظب برادرام و خواهرام باش تا از گرفتاریاشون رها بشن خدایا اگه تو بخوای میشه فقط تو بخا الهی فداتشم.خدایا مواظب بچهام و شوهر مهربونم باش.

عزیزم از سال 97 یهو انلاین شدی اینو گفتی 

تاپیک قبلیتم پاک شد. میگم حیفه اکانتتو نگه دار 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
موافقم افغان ها در ایران ظلم زیادی کردن مخصوصا اون تجاوز گروهیشون به یه دختر ایرونی که مجبورش کردن ب ...

وای تو فیلمشو دیدی😱

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

چطوری قفل کنم؟

ولک آغاااا ولکککک سر نیم ساعت ۱۰۰ تا تاپیک زدین در این باره چه خبرتوووونه گناه دارن طفلیا توروخدا کش ...

گناه ما چیه که انقد تعداد اونا زیاده ما خومون همه چی کم میاریم و باعث تورم و گرانی میشه جمعیت زیاد

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
ولک آغاااا ولکککک سر نیم ساعت ۱۰۰ تا تاپیک زدین در این باره چه خبرتوووونه گناه دارن طفلیا توروخدا کش ...

فرار کردن

ماهم فرار کردیم اون ۸ سال جنگ رو؟

مهاجرت کردیم؟

یا جنگیدیم و خون دادیم؟

حالا که کشورشون امنه برن دیگه به سلامت 

🔸اخراج یک میلیون پناهجوی افغانستانی

🔹روزنامه انگلیسی زبان اکسپرس تریبیون: دولت پاکستان در یک تصمیم سیاسی درصدد اخراج یک میلیون و صد هزار نفر از پناهجویان افغانستانی است که به طور غیرقانونی در این کشور مقیم هستند.

خبـــرهای فـــوࢪی‌ مهم⇩⇩

☑️ @Akhbar_Fori