2777
2789
عنوان

تیپاکس 😡😡😡

242 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. یه خرید آنلاین انجام دادم و با تیپاکس برام ارسال کردن  ۳۰ شهریور بسته من ثبت شد و تا امروز به دستم نرسیده دیروز زنگ زدم به تیپاکس کد رهگیری گرفت دیگه خبری نشد تو سایت شکایت هم کردم ولی هنوز خبری از بستم نیس میترسم به دستم نرسه. باید ۲ روزه می‌رسد ولی امروز شد ۷ روز 

مدارک سایتش کامل بود؟😐

❌کاربر آقا هستم❌     روزی در وصیت نامه عالم بزرگی میبینند: کودک که بودم ارزو داشتم جهان را تغییر دهم.    نوجوان شدم و گفتم جهان خیلی بزرگ است! تصمیم گرفتم کشورم را تغییر دهم.     جوان که بودم دیدم ان هم خیلی سخت است  بعدش تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم    پیرمردی بودم و تصمیم گرفتم خانواده را تغییر دهم دیدم نشد.        در استانه مرگ که بودم فهمیدم اگر از اول خودم را تغییر میدادم میتوانستم به همه اینها برسم...    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بسته من یک ماه نرسید چقدر ک زنگ زدم و ثبت شکایت کردم تا اخر رفتم خود تیپاکس کلا تیپاکس مزخرفه پست بهتره

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بسته من یک ماه نرسید چقدر ک زنگ زدم و ثبت شکایت کردم تا اخر رفتم خود تیپاکس کلا تیپاکس مزخرفه پست به ...

وقتی رفتی مرکز تیپاکس چیشد ؟؟ 

به نظرت شنبه حضوری برم طرفشون؟

وقتی رفتی مرکز تیپاکس چیشد ؟؟  به نظرت شنبه حضوری برم طرفشون؟

اره برو نزدیکترین تیپاکس منطقه تلفنی پیگیری نمیکنن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

اره برو نزدیکترین تیپاکس منطقه تلفنی پیگیری نمیکنن

بسته م همونجا تو تیپاکس بود اما تو سایت میزد تحویل ب مشتری

منم شنبه میرم طرفشون امیدوارم بستم گم نشده باشه 😔😔

نه گم نشده تو مرکز تیپاکس منطقه تونه