2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده عن تو زندگی ک من دارم🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیز که پول و فراهم کردن نیست محبت و خوش اخلاقیم نیازه کسی که اخلاق نداره بدرد زندگب نمیخوره

اره بخدا میگم کاش پول نداشتیم کاش قیافه نداشت ولی اخلاق داشت ولی انسانیت داشت 😭😔

وای چ حرفایی میزنی این انقد آدم شکاکیه تو این پنج سال زندگی نزاشته من یه شب خونه بابای خودمم بخوابم ...

خوب میدونم زندگی کردن با آدم بد دل یه صبر ایوب میخاد و یه عمر نوح..... دوتاشون تو فامیل داریم و از نزدیک میبینم رفتارو کردارش نو... البته بگم که خودشون از بی ذات های روزگارن

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
9ماهشه دخترم😔 کاش بمیره شب و روز دارم التماس خدا میکنم اینو بکشه

عزیزم آیت الکرسی زیاد بخون ایشالا تاثیر میذاره تو زندگی توهم تاثیر میذاره الهی خدا به دلت ارامش بده

خوب میدونم زندگی کردن با آدم بد دل یه صبر ایوب میخاد و یه عمر نوح..... دوتاشون تو فامیل داریم و از ن ...

خودش انقد چشم و دل کثیفه که فکر میکنه همه‌ی دنیا مثل خودشن،،،،با اینکه من یه آدم محجبه و سنگین بخدا از فامیل گرفته تا درهمسایه روم قسم میخورن ب پاکی ولی این کسافت همش منو تحت فشار میزاره،،،،،،،انقد اذیت میشم تو این زندگی که میگم یه روز بزارم برم یه جای دور بی خبر ک دستش بهم نرسه ولی میترسم‌...

منی که تنها تا سر کوچه ام نرفتم از پس این کار برنمیام😔

ازدواجتون سنتی بود یا اصطلاحاً با عشق ؟ اون اوایل نشانه ای ازین شخصیتش دیده بودی؟ شناختی داشتی ازش؟& ...

نداشتم شناخت،،،،با عشقه یک ماهه نه همون روز ک عقد و عروسی کردیم بعدشگ شروع شد

خودش انقد چشم و دل کثیفه که فکر میکنه همه‌ی دنیا مثل خودشن،،،،با اینکه من یه آدم محجبه و سنگین بخدا ...

بیشتر آدمهای بد دل واقعا خودشون ذاتشون خرابه .. چشم ناپاک هستن و به قول شما فکر میکنن همه آدما عین خودشون هستن... بی جهت در مورد زن و دختر مردم حرف میزنن... انشا.. که خدا به دلت صبر بده.... یه کاربر خانمی الان گفت آیه الکرسی بخون.. البته که دعای خوبیه... ولی میدونم در مورد آدم بد ذات صدق نمیکنه... چون جنس خونشون کثیفه

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
بیشتر آدمهای بد دل واقعا خودشون ذاتشون خرابه .. چشم ناپاک هستن و به قول شما فکر میکنن همه آدما عین خ ...

ممنون از وقتی که گذاشتید عزیزم،،،،برام دعا کن خیلی نیاز دارم ب دعاهای همتون 😔😭آرزو میکنم هیچ آدمی حتی دشمنم حال دلش مثل من نباشه

ممنون از وقتی که گذاشتید عزیزم،،،،برام دعا کن خیلی نیاز دارم ب دعاهای همتون 😔😭آرزو میکنم هیچ آدمی ...

انشا.. که همه تو زندگی‌ هاشون خوشبخت و خوشحال باشن

نداشتم شناخت،،،،با عشقه یک ماهه نه همون روز ک عقد و عروسی کردیم بعدشگ شروع شد

متاسف شدم از شرایط سختت. من عقیده ای به دعا و جادو ندارم.

ولی گاهی ناچاری آدمو دست به دامن خیلی چیزا میکنه.

اگر اعتقادی به طلسم و جادو داری، با آدمی که اینکاره اس صحبت کن. شخصی که میگفت دخترش رو طلسم کرده بودن و جواب گرفته بود شماره اش رو گذاشته بود. اصلا نمیدونم چرا منم برداشتم شماره اش رو. اگر خواستی بگو برات بفرستم. تنها کمکی که به ذهنم میرسه و بخاطر دخترت. 

هعیییییی

متاسف شدم از شرایط سختت. من عقیده ای به دعا و جادو ندارم. ولی گاهی ناچاری آدمو دست به دامن خیلی چیز ...

دستم ب دامنت بهم بده شماره رو خیلی نیاز دارم واقعا شاید معجزه ای شد شاید سبب خیر شدی تو زندگیم