من یه آدم نرمال بودم تو این 5سال که زن این عوضی شدم ازم یه آدم عصبی ساخته که حتی حوصله خودمم ندارم😔🖤 کسی کوچیکترین حرفی بزنه بی منظور من بغضم میگیره یا دوس دارم تیکه تیکه ش کنم اصلا خیلی داغون شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طلاقم نمیده خیلی آدم شریه خیلی دیوانهس یه سری خواستم این کارو کنم در خونه بابام اینا اومد با تفنگ و ...
خب اسی اگه اینقدر اهل جنگ و ایناس.. یه جوری سرشو گول مالی کن بفرستش سوریه... حداقل به یه دردی بخوره... تو هم از شرش راحت شی
مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
مثل بابای بیشرف من، اینقد از بچگی خودمو از دستش زدم و توسرمو کوبیدم، ازونور هم مادر عفریتم. لعنت به ...
چی بگم
فقط میتونم بگم خدا کمکت کنه و صبور باشی
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
نمیاد میگه من روانی😢یکی نیست حالیش کنه،،،،خودش میگه من هییییچ مشکلی تو زندگیم ندارم ک برم مشاوره توم مگه چی میخوای،پول ک میدم غذا میدم لباس میدم نیاز جنسیت هم رفع میکنم دیگه چته حتما زیر سرت بلند شده دم درآوردی تو،بعد همینطور خودش میبره و میدوزه تا جایی ک کتکم بزنه بدون اینکه من یک کلمه جواب بدم
خب اسی اگه اینقدر اهل جنگ و ایناس.. یه جوری سرشو گول مالی کن بفرستش سوریه... حداقل به یه دردی ...
وای چ حرفایی میزنی این انقد آدم شکاکیه تو این پنج سال زندگی نزاشته من یه شب خونه بابای خودمم بخوابم همش ور دلم بوده الان میاد منو جا بزاره بره یه جا دیگه😒ازش متنفرم