2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده عن تو زندگی ک من دارم🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نگذره از کسایی که از بقیه یه آدم عصبی و داغون‌ میسازن جالب اینجاست خم به ابروی خودشون نمیاد فقط ...

مثل بابای بیشرف من، اینقد از بچگی خودمو از دستش زدم و تو‌سرمو کوبیدم، ازونور هم مادر عفریتم. لعنت به قبر پدر و مادرشون با این بچه پس  انداختناشون.

هی میام حال خودمو خوب کنم دوباره به آرامشبخش خوردن میندازن منو. الانم منگ قرصم هی غلط  مینوسم 

طلاقم نمیده خیلی آدم شریه خیلی دیوانه‌س یه سری خواستم این کارو کنم در خونه بابام اینا اومد با تفنگ و ...

خب  اسی اگه اینقدر اهل جنگ و ایناس.. یه جوری سرشو گول مالی کن بفرستش سوریه... حداقل به یه دردی بخوره... تو هم از شرش راحت شی

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
مثل بابای بیشرف من، اینقد از بچگی خودمو از دستش زدم و تو‌سرمو کوبیدم، ازونور هم مادر عفریتم. لعنت به ...

چی بگم

فقط میتونم بگم خدا کمکت کنه و صبور باشی

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
بهتره با هم برین مشاوره شاید مشکلتون حل شد

نمیاد میگه من روانی😢یکی نیست حالیش کنه،،،،خودش میگه من هییییچ مشکلی تو زندگیم ندارم ک برم مشاوره توم مگه چی میخوای،پول ک میدم غذا میدم لباس میدم نیاز جنسیت هم رفع میکنم دیگه چته حتما زیر سرت بلند شده دم درآوردی تو،بعد همینطور خودش می‌بره و میدوزه تا جایی ک کتکم بزنه بدون اینکه من یک کلمه جواب بدم

نمیاد میگه من روانی😢یکی نیست حالیش کنه،،،،خودش میگه من هییییچ مشکلی تو زندگیم ندارم ک برم مشاوره تو ...

همه چیز که پول و فراهم کردن نیست محبت و خوش اخلاقیم نیازه کسی که اخلاق نداره بدرد زندگب نمیخوره

خب  اسی اگه اینقدر اهل جنگ و ایناس.. یه جوری سرشو گول مالی کن بفرستش سوریه... حداقل به یه دردی ...

وای چ حرفایی میزنی این انقد آدم شکاکیه تو این پنج سال زندگی نزاشته من یه شب خونه بابای خودمم بخوابم همش ور دلم بوده الان میاد منو جا بزاره بره یه جا دیگه😒ازش متنفرم