2777
2789
عنوان

شوهر بی شوهر!!

425 بازدید | 10 پست

واقعا دیگه کشش ندارم

حقیقتا حال ادامه دادن ندارم 

من ادم با زندگی و‌ادم زبون نفهم ساختن نیستم 

نمیدونم چجوری مردن سی چهل سال با یک کسی که درک و‌نقطه مشترم ندارن زندگی‌میکنن 

من وقتی بحث های جدی مون میشه سریع طلاق رو میکشم وسط 

اصلا حوصله ندارم توی زندگی ای باشم که همش جر و‌بحث‌سر چیزای چرته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق طلاق ندارم وگرنه صد بار تا الان رفته بودم  حوصله تنش ندارم

حوصله ندارم چیه! بری پیش قاضی بگی آقای قاضی حوصله ندارم حکم مارو بدهه بریم🤦🏻‍♀️😂

هنوز به زمین سفت نشاشیدی جانم.

با ما میپلکی؟  
حوصله ندارم چیه! بری پیش قاضی بگی آقای قاضی حوصله ندارم حکم مارو بدهه بریم🤦🏻‍♀️😂 هنوز به زمین سف ...

چرا بابا دوبار ب زمین سفت شاشیدم این ازدواج سوممه 

مثل سک پشیمونم از شوهر کردنم 

باید مخ شوهرمو‌بزنم وکالت در طلاق رو بهم بده 

قطعا با طلاق یکطرفه که نمیتونم کاری بکنم فقط باید بکشونمش پای توافق 

شوهر من شدیدا عاشق بحث کردنه حتا میام تو اتاق درو میبندم ک بحث قطع بشه باز میاد درو‌باز میکنه همینجوووووری ور میزنه روانی میکنه ادمو 

ینی یک ادم سالم ب این بده سر شش ماه روانیش میکنه

خوب اینجوری با هیچکس آبت تو یه جوب نمیره باید رو‌خودت کار کنی ...حتی بحث و اختلاف نظر بین دوتا خواهر ...

چکار کنم 

میگم دیگه این ازدواج سوممه 

به این نتیجه رسیدم من اصلا ادم زندگی متاهلی نیستم 

خونه زندگی شغل ماشین همه چی داشتم عین بی عقلا شوهر کردم باز 

این دفعه عمرا دیگه دم به تلا نمیدم 

چرا بابا دوبار ب زمین سفت شاشیدم این ازدواج سوممه  مثل سک پشیمونم از شوهر کردنم  باید مخ ...

دوبار شاشیدی 🤦🏻‍♀️پس اندفعه ریدی خواهرم😂 تو واقعا حوصله مردا رو نداری کاش ازدواج نمیکردی خانم گل

با ما میپلکی؟  
دوبار شاشیدی 🤦🏻‍♀️پس اندفعه ریدی خواهرم😂 تو واقعا حوصله مردا رو نداری کاش ازدواج نمیکردی خانم گل

اره بابا جنس مذکر به درد نخور نفهم 

الان ک وکیل شدم دیگه عمرااا تحمل نمیکنم 

ک ه بخورم دیگه اسم شوهر بیارم 

قشنگ طلاقمو میگیرم میشینم با بچه هام زندگی‌میکنم 

امشب بهش میگم چرا نمیری از زندگیم میگه میخوام مطمعن شم دوسم پداری و رو‌طلاق مطمعنی 

گفتم بابا شامتو کوفت کن ببرو از جلو چشم دور شو ازت بیزارم ارامشمو نابود کردی میخنده از بس بی عاره

چکار کنم  میگم دیگه این ازدواج سوممه  به این نتیجه رسیدم من اصلا ادم زندگی متاهلی نیستم& ...

شاید چون استقلال مالی داری و پشتت هم گرم هست رو این حساب تحمل کوچکترین مشکل تو زندگی مشترک رو‌ نداری