2777
2789
عنوان

روشنفکرنما نباشید لطفا!!!

1391 بازدید | 65 پست

سلام دوستان مهربون

امروز با دوستم قرار داشتم و قرار بود باهم بریم کافه دخترشم همراهش بود که ۱۵ سالشه دیدم بینیشو عمل کرده جز تبریک چیزی نگفتم ولی واقعا برام عجیب بود

دوستم خودش شروع کرد به توضیح دادن که من دوست دارم دخترم خودش تصمیم گیری کنه برای خودش و نمیتونم جلوگیری کنم از رفتارش و هرکاری که حالش باهاش خوب شه رو انجام میدم 

میدونی چیه شاید نوجوان  بخواد خودشو پرت کنه زیر ماشین تا هیجان زده شه و حالش خوب شه والدین باید به بچه اجازه بدن معلومه که نه

از لحاظ علمی اون دختر هنوز در سن بلوغه و بدنش کامل رشد نکرده پس جراحی زیبایی در این سن پایدار نیست و بعد از تکامل و رشد ناحیه جراحی شده از فرم خارج میشه دوما واقعا دردی که نوجوان متحمل میشه تو اون سن براش سنگین و طاقت فرسا هست 

و سوم اینکه در سنی هست که هیجانی تصمیم میگیره و خیلی زود ممکنه از تصمیمش پشیمون شه...

بنظرم لازمه که محدودیت هایی برای بچه ها حداقل تا سن ۱۸ سالگی داشته باشیم البته  نه محدودیت های غیرمعقول و ظالمانه...

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود عمل کرده

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

والا فقط یه دکتر بی سواد پول دوست مریضشو تو این سن عمل میکنه

دکتری ک من پیشش جراحی کردم خودش استاد دانشگاه شیرازه

بالا ۱۷سال عمل میکنه دخترا رو

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

اینجا هر چرندی رو تو آزادی معنی می‌کنند 

الان میان بهت میگن مغز پوسیده

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....