2777
2789

ده روز بیشتره مادرم و پدرم رفتن سفر زیارتی 

خونه زندگی خواهرام مهمونا همشون افتاده بود گردن منه بیس ساله 

اونوقت مادرم از راه نرسیده من رفتم دیدم حموم یکم شلوغه هرچی بود جم کردم انداختم لباس شویی نمیدونم رنگ کدوم دراومده به یه شلوار خونگی کع زیادم مهم نیست 

بازم برگشته میگه که از شانس منه بچه های مردم اینجورن اونجورن تو بی مصرفی نگا کن اندازه توان بچه دارن 

واقعا دلم شکست انقد که تو این مدت دویدم اینور اونور کار کردم که یکی از مچ دستم نمیتونم باهاش ظرف بشورم حتی 

شمام بودین ناراحت میشدین یا حتما میخوایید بگین من خیلی حساسم ولی ای کاش حداقل خوبیام میدید اشکام بند نمیاد اصلا

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره همیشه بچه های مردم خوبن 

من غیر از چشم به پدرم هیچی نمیگم 

۱ماهه بهش میگم نوبت عمل بینی گرفتم میگه باشه برو 

حالا که فردا نوبت عمل دارم میگه من کاری ندارم خود دانی 

خوددانیشم یعنی بعدا کوفتت میکنم

اون همه هزینه عکس و آزمایش و بیعانم‌ دود شد رفت هوا 

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
عزیزم ناراحت نشو همه ی مامانا معمولا این حرفارو میزنن از ته دلشون نیست

چجوری ناراحت نشم عزیزم پس اینهمه مدت خونه زندگیش به کی سپرده که سر یه لباس که مهمم نیست به من میگه بی مصرفی 

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
باید نسبت به خودت باورمثبت داشته باشی بشین بررسی کن طی چه اتقاقایی اون احساس بی ارزشی درتو درصدش ...

😐

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
نه عزیزم حق داری ناراحت بشی ولی خب بین مادر دخترا اینجور چیزا هست دیگه ینی همه دارن، فقط شما نیستی ...

همیشه بچه های مردم خوبن

حق داری میفهممت...
 ولی ببین مامانا هرکدوم یه همچین اخلاقی دارن..
من همیشه به مشورتهای مامانم گوش میکنم همیشه درنظرشون میگیرم بهشون عمل میکنم...حالا اگه یبار کار خودمو کنم میگه حسرت به دلم مونددد تو حرف گوش بدی من دیگه ناراحت نمیشم خندم میگیره بیشتر 
تو هم سعی کن سخت نگیری..آدم خیلی دلش میشکنه میدونم ولی خب کاریشم نمیشه کرد!
من همشه میگم بذار یروز خودم مامان شم ببینم منم این شکلی میشم یا نه    

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃