2777
2789

سلام خاتمای گل، من تازه کارم یکم لطفا برام از آموزش های اصلی بگید ، مثلا اعداد، حروف، سوره ها و .... کدوما رو بیشتر دنبال کنم و یاد بگیرم. مثلا اشکال هندسی، رنگ ها، بهداشت، اعضای بدن....

بعد اینکه جشنواره و مناسبتها رو هر روز و روز درمیون دارین یا فقط هفته ای یکبار... اینجا که میرم هرروز یک جشنواره دارن... فکرمیکنم بهتره جشنواره ها همیشه نباشه گاهی اوقات باشه که خاص باشه

در کل نکته خاصی داشتین بفرمایید، سرا پا گوشم😄🙏😘

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸

همکاران گلم منتظر حضور گرمتون هستم، اگر بشه باهم یک گروه بزنیم و تجربیاتمون رو به هم انتقال بدیم هم عالیه👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور معلم پیش دبستانی میشه شد؟

من مدرک علوم تربیتی دارم، مدرسه نزدیک خونمون رفتم درخواست دادم، تست گرفتند و قبولم کردند، البته بدون مهارت خاص یا سابقه کار به سختی میشه مگر اینکه کارورزی برین مثلا یه مدت بدون حقوق تا یاد بگیرین کارو. 

اعداد فقط از یک تا پنج و برعکس 

حروف الفبا اصلااااااااااااااااا بازم تاکید میکنم اصلا چون ممکنه اختلال یادگیری براش پیش بیاد 

هر ماه یه سوره وچیک از قران و هر دو هفته یه بار شعر

ماه اول در مورد مدرسه و محیط مدرسه

ماه دوم خیابان

ماه سوم اعضای بدن حواس پنج گانه و خانواده

ماه چهارم کره زمین و سنگ و خاک

ماه پنجم ایران

ماه ششم گیاهان

بعد عید هم جانوران و آب

به دختر من مثل مدرسه یه برنامه هفتگی دادن وطبق اون پیش میرن،ریاضی که با بازی همراهه،دست ورزی وکاردست ...

مرسی عزیزم  

اعداد فقط از یک تا پنج و برعکس  حروف الفبا اصلااااااااااااااااا بازم تاکید میکنم اصلا چون ممکن ...

مرسی عزیزم، من اعدادو بصورت شعر بهشون یاد میدم البته از یک تا ۱۰ ولی فقط در حد اینکه تشخیص بدن که چه عددی هست نه اینکه بنویسند، و حروف هم گفتند در حد اینکه چشمشون اشنا بشه باید یاد بدیم... این برنامه هارو از کجا میتونم ببینم که ایده هم بگیرم؟ 

اخه سال دیگه باید برن مدرسه یک مقدار امادگی داشته باشند، الان پس خودم ۵سال و نیمشه یک سالی میشه اعدادویادش دادم حتی ساعتم میتونه بخونه، حروفم چندتای اولو یادش میدادم خیلی خوب بود ولی دیگه فرصت نکردم ادامه بدم.

عزیزم حقوقش خوبه؟

نه حقوقش که خوب نیست، من چون پسرم میره و باید ببرمش گفتم خودمم همونجا وایستم😁 بیشتر برای تجربه هست و سابقه کاری... به من ۲/۵ گفتند. 

شرایط سنی داره برای قبولی یا هر سنی رو می‌پذیرن؟

نه شرایط سنی نداره، ولی حداقل فکرمیکنم باید لیسانس داشته باشید، اگر دوره خاصی یا کارورزی هم برین خیلی راحتتر قبولتون میکنند.