2777
2789
عنوان

🔴🔴🔴 مربی های پیش دبستانی بیاین لطفا 🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 26 پست
نه شرایط سنی نداره، ولی حداقل فکرمیکنم باید لیسانس داشته باشید، اگر دوره خاصی یا کارورزی هم برین خیل ...

من چهل و دو ساله هستم و مدرکم کارشناس مامایی .به نظرت قبول میکنن؟خیلی دوست دارم کار معلمی رو

چقدر کم ولی خوبه باز .از پسرتون هم هزینه میگیرن یا نه؟

کمتر از بقیه بچه ها، حدودا نصف قیمت 

اره از بیکاری تو خونه بهتره... روحیه ادم عوض میشه البته سختیای خودشم داره مثلا باید کار کردن با بچه هارو دوست داشتی باشی و حوصله و دقت داشته باشی. 

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهل و دو ساله هستم و مدرکم کارشناس مامایی .به نظرت قبول میکنن؟خیلی دوست دارم کار معلمی رو

جاری من با فوق دیپلم مامایی تو مرکز بهداشت کار میکنه، چرا پیگیری نکردین با همچین رشته خوبی که دارید؟ بعدا رفت لیسانسشم گرفت الانم ارشد شرکت کرده.

معلم بهداشت مدارس چی اونم خوبه ها

حالا اگر علاقه دارین برین چندتا پیش دبستانی و مدرسه اطراف خونتون صحبت کنید، حتی شده یه مدت با حقوق خیلی کم هم برین تا اشنا بشین بعد کم کم جاهای بهتر میتونید برین، سابقه کار خیلی مهمه.

من نزدیک خونمون پیش دبستانی ماهی هفت تومن میگیره خیلی زیاده 

اینجا همون حدوده، دیگه معمولا خصوصی ها همینه. بازم بگردین شاید مناسبترم پیدابشه

جاری من با فوق دیپلم مامایی تو مرکز بهداشت کار میکنه، چرا پیگیری نکردین با همچین رشته خوبی که دارید؟ ...

من یه مدت مطب داشتم بعد رفتم خارج از کشور بعد برگشتم الان هم بیکارم خیلی دوست دارم شاغل بشم ولی یه پسر چهار ساله دارم که کمی کارم رو سخت میکنه

من یه مدت مطب داشتم بعد رفتم خارج از کشور بعد برگشتم الان هم بیکارم خیلی دوست دارم شاغل بشم ولی یه پ ...

پسرتون دیگه کم کم میتونه بره پیش دبستانی، از سال دیگه ان شاءالله پیگیر باشین حیفه با این مدرک عالی که دارین