2777
2789
عنوان

آیا بچه های شما هم اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 31 پست

خدارو شکر که سرفه زیاد نمی کنه  فکر کردم خدای نکرده حساسیت چیزی داشته باشه ،آخه دختر منم وقتی کوچولو بود همش مریض میشد و بیشتر اوقات سرفه میکرد که بعد متوجه شدیم متاسفانه آسم وحساسیت داره 

صبوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبا خرو پف نمیکنه؟ دهنش باز نیس

خر و پف نمیکنه 

دهنش هم بعضی وقتا باز میمونه در حد چند بار تا حالا 

اصلا وزنگیریش خوبه قدش خوبه خوراکش خوبه میوه زیاد میخوره تو سرما بیرون نمیره ولی...

چیا بدم؟ پسرم شیر خشکیه یعنی برا همین ایمنیش پایینه

نه ربطی نداره دختر منم شیر خشکیه ولی خیلی کم مریض میشه اونم چند روز دارو بخوره سریع خوب میشه

مغزیجات زیاد بده کلا گرمیجات خیلی خوبه اگه شیر پاستوریزه میدی داخلش حتما عسل یا شیره بریز فرنی که درست میکنی باددام و پسته وخرماپودر کن بریز توش میوه هم زیاد بده بخوره اگه خود میوه رو نمیخوره ابشو بگیر بریز تو جا بستنی یخ بزنه مثل بستنی بده بهش بخوره

من یه مدت عصاره قلم گاو و پای مرغ میریختم تو غذاهاش اونم خیلی خوب بود

نه ربطی نداره دختر منم شیر خشکیه ولی خیلی کم مریض میشه اونم چند روز دارو بخوره سریع خوب میشه مغزیجا ...

منم یه مدت خیلی بهش پای مرغ اینا میدادم ولی دیگه ادامه ندادم 

پس بازم شروع میکنم 

چند بار در هفته میدی 

منم یه مدت خیلی بهش پای مرغ اینا میدادم ولی دیگه ادامه ندادم  پس بازم شروع میکنم  چند با ...

دو سه بار در هفته که سوپ درست کنم 

جوانه ماش هم خیلی خوبه باهاش سوپ درست کن

دو سه بار در هفته که سوپ درست کنم  جوانه ماش هم خیلی خوبه باهاش سوپ درست کن

یعنی شما تو هفته سه بار سوپ درست میکنی؟؟؟من وقتی مریض بشیم درست میکنم 

یعنی اشکال کارم تغذیه شه؟ 

یعنی شما تو هفته سه بار سوپ درست میکنی؟؟؟من وقتی مریض بشیم درست میکنم  یعنی اشکال کارم تغذیه ش ...

اره سوپ و اش خیلی غذای مقوی هستن اکثرا برا ناهار درست میکنم میدم بهش بعضی وقتا هم صبحانه براش عدسی درست میکنم عصاره قلم میریزم توش با یکم ابلیمو خیلی دوست داره

اره سوپ و اش خیلی غذای مقوی هستن اکثرا برا ناهار درست میکنم میدم بهش بعضی وقتا هم صبحانه براش عدسی د ...

خیلی ممنون از راهنماییت خواهری 

دعا کن مشکلم حل شه از اینکه اطرافیان همش میگه پسرت بازم ک مریضه ناراحت میشم واقعا