2777
2789
عنوان

از برادرشوهرم میترسم …..

1758 بازدید | 64 پست

به ظاهر خیلی شوهرمو دوست داره از شوهرم ۲ سال کوچیکتره ولی خیلی حسادت میکنه به زندگی مون معلومه ازش . مامانشو میدونه

ما چندساله میخوایم ماشین عوض کنیم چون میدونیم اون ممکنه حسودی کنه و یه بلایی سر خودش بیاره این کارو نمی کنیم وقتی شوهرم منو گرفت اونم گیر داد ک زن میخواد دو سال گذشته نتونسته زن بگیره چون بیکاره …و ازون موقع هروقت منو شوهرمو میبینه ک باهم خوبیم عصبی میشه گیر میده زن میخوام 

هروقت یه اتفاق خوب قراره برامون بیفته یا پیشرفتی تو راهه من یه حس ترس دارم که نکنه اون از حسادت کاری کنه….. نمیدونم چکار کنم

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

مگه مردا هم حسادت میکنن!!

بسم الله الرحمن الرحیم 🥴

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مردا هم حسادت میکنن!! بسم الله الرحمن الرحیم 🥴

ببین خیلی شدیده حسادتش جوری که خواهر شوهر ‌‌مادرشوهرم فهمیدن میگن شما ماشین نخرید وگرنه این گیر میده به ما که منم میخوام

اگر شوهرت میتونه یه کم کمکش کنه تا حسادت اون هم کم بشه حس کنه کنارش هست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب یکیو براش پیدا کن زودتر ازدواج کنه 

پیدا کردم میگه چاقه. نمیخواد از من پایین تر بگیره … میدونی چی میگم؟ همش زندگی مارو با خودش مقایسه میکنه

ببین خیلی شدیده حسادتش جوری که خواهر شوهر ‌‌مادرشوهرم فهمیدن میگن شما ماشین نخرید وگرنه این گیر میده ...

ای داد بی داد

هرچی میتونید ازش فاصله بگیرید انگار عقده ای شده بنده خدا

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
ببین خیلی شدیده حسادتش جوری که خواهر شوهر ‌‌مادرشوهرم فهمیدن میگن شما ماشین نخرید وگرنه این گیر میده ...

وا بگو میخواین ما بمیریم راحت شین 

این حرفا چیه عرضه داره بخره نداره غلط میکنه زر بزنه

شما پیشرفت نکنین کی چی؟ آقا حسادت میکنه؟ بذار حسادت کنه تا جونش دربیاد 

شما کار خودتونو بکنین به هیچ وجهم اونارو درجریان نذارین 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست