2777
2789

ازدواج کنه و اون خانم یه دختر ۱۰ ساله داشت با کلی بحث  و جدل قرار شد اون خانم از ۱۳۷۲ تا سکه ۱۰۰۰ تا سکه مهر بذاره 

اما خانواده ما حتی خواهر و برادر دیگم مخالفن ولی با اصرار برادرم قرار شد برای فردا شب بریم خواستگاری البته پدرو برادر و خواهر دیگم حاضر نشدن بیام برادرم گفت حتی اگه هیچکدومم نیاین خودم تنهایی میرم اما من دلم نیست تنهاش بذارم حس میکنم تو بدترین موقعیت ممکن دارم رهاش میکنم و بخاطر دل خودم و اصرار همسرم میرم مادرمم راضی کردم که بریم

واقعا خیلی برام سخته فردا شب کاش زودتر بگذره اصلا حس آدمیو ندارم که قراره تو مراسم خواستگاری برادرش شرکت کنه

حتی لباسم نخریدم ...

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتونو سبک کردید هزار تا با هزاروسیصد چندان فرقی نداره

اون خانم قرار نبود اصلا کوتاه بیاد

خانوادش واسطه شدن اونم به اصرار ما

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
انشاا.. خوشبخت باشن.. ولی اشتباه ک با مخالفت خانواده خودت باز ازدواج کنی و غد بازی دربیاری باید دادا ...

دیگه صبر نمیکنه چون فکر میکنه برای این میخوایم کششش بدیم که اون خانومو فراموش کنه

فردا واقعا سخت ترین روزه برام

من تورو یادمه انشالله که فکرامون اشتباهه و برادرت خوشبخت میشه. 

ممنون گلم

امیدوارم که ما اشتباه کنیم ولی بعیده...

واقعا خیلی سخته حالا اگر بچه نداشتنم بازم بهتر بود  حتما داداشتون بگید برن مشاوره واقعا انتخاب ...

راستش ما تموم راه هارو رفتیم که این ازدواج سر نگیره

حتی زنگ زدیم یجا قرار خواستگاری گذاشتیم ولی داداشم راضی نمیشه