2777
2789

مثلا واسه مثال میگم  "اگه نماز حاجت امام رضا خوندیم تو دعامون باید بگیم یا امام رضا بهم سلامتی و طول عمر بده ؟

یا بگیم مثلا یا امام رضا عاقبت به خیرم بکن؟یا نه بگم توسل میکنم به شما که حاجت منو از خدا بخاین؟ 

بچها من عاشق ائمه هستم ولی نمیدونم تو دعاهام چجوری باید خطابشون کنم.

شماها چجوری از ائمه حاجتتون رو درخاست میکنین .تو دعاهاتون چی میگین .میشه به منم بگین. 

من با خدا خیلی درد و دل میکنم خیلی از حاجت هامو ازش میخام چون مستقیم از خدا میخام 

ولی نمیدونم چجوری باید از ائمه بخام چجوری باید دعاهام رو به زبون بیارم که صحیح و درست باشه 

بگو اخر نماز  اول سلام بده  بعد بگو اقا جان برای سلامتیم و طول عمرم دعا من    برای عاقبت بخیریم دعاا کن  هواست بهم باشههه ب گناه کشیده نشممم  دعای خیرتو ازم دریغ نکن  یا ضامن اهووو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

دو رکعت نماز هدیه ب امام رضا میخوانم برای رضا خدا قربتن الا الله 

در ضمن میتوانید داخل قنوتتون ب فارسی حاجت بخاین بعد نماز حاجتتون رو بخاید 

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.