2777
2789
عنوان

چ شهری برا مسافرت الان هواش خوبه و گرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 73 پست
از نظر من مسافرت با تنوع آب و هواییش خوبه سرد هم باشه چه اهمیتی داره؟  لباس گرم ببرید فقط مهم ا ...

آخه شهرخودمون کلا سردسیره. میخایم لاقل مسافرت بریم جای گرم.بیشترم بخاطر بچهام ک کوچیکن

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
از خدامه ولی خییلی دوره همسرم مرخصییش کمه

تونستید وسطا یا اخرا یا تعطیلات عید بیایین هوا اونموقع عالیه شهر نسبت به قبل قشنگتر هم شده😍✌

کاربر پسر هستم.قصدم مزاحمت نیست نی نی یار خبر نکنین منم گاهی به مشکلاتی میخورم و میام ببینم میتونین کمکم کنین یا نه.مرسی  آرمی هستم از نوع فن بوی :))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی آفتابش نمیسوزنه دیگع؟! ارع مشهد جوریه که زود سرد میشه

😁چرا افتابشم داغه کلا ۵۰ .۵۰ عه تو افتاب باشی گرمی تو سایه سردی 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
😁چرا افتابشم داغه کلا ۵۰ .۵۰ عه تو افتاب باشی گرمی تو سایه سردی 

ای بابااا

یبار تودی ماه اومدمممم وای وای وای وای چقدددددددسرددددبودددددقندیل بستم اومدم شهرمون

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
اصفهان ازبعدازظهر تا فردا صبحش شدید سرده🥲

ما هفته پیش بودیم خوب بود😊

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اصفهان شبا ی کوچولو سردمیشه شایدم من سرماییم

ما هفته پیش بودیم خوب بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ای بابااا یبار تودی ماه اومدمممم وای وای وای وای چقدددددددسرددددبودددددقندیل بستم اومدم شهرمون

الانم شباش سرده 😁ولی نه در حد زمستونا مثلا یه لباس پاییزه بسه 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
کدوم بعد ازظهر بابا فقط شباش سرده  صبحاش خنک تا افتاب نیست بعدباز گرمعهه

نه بابا از سه به بعد خنک میشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
ما هفته پیش بودیم خوب بود😊

عزیزم من خودم اصفهانیم 

چند وقت قبل خیلی گرم بود یهو خنک شد الانم صدای منو میشنوید از زیر پتو تو اتاق

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عزیزم من خودم اصفهانیم  چند وقت قبل خیلی گرم بود یهو خنک شد الانم صدای منو میشنوید از زیر پتو ...

خیلی قشنگه شهرتون فقط خیلی شلوغ شده مخصوصا موتور

خیلی قشنگه شهرتون فقط خیلی شلوغ شده مخصوصا موتور

قربونت عزیزم

بله

نه بابا از سه به بعد خنک میشه

هرجایش هستی خوشبحالتوت والا ماخود اصفهانیم تا افتاب نرفته گررررررم بعدم هوا معتدله تاشب ک سردشع

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن