2777
2789

پیچوندن افرادی مث خانواده چیزی جز پشیمونی نداره،،، وقتی راه زندگی رو مستقیم میری هیچ وقت استرس نداری،، واسه دو روز ارزششو نداره پیش خانواده مخصوصا پدر شرمنده شد

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم طبق تجربه گفتم 

تجربه 🤣چی بگم والا

حس میکنم استاتر کم سن و سالی؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نه ادم مذهبی هستم نه تفکرات بسته ای دارم خودت راحتی با مردایی بری مسافرت که مشروب میخورن و قرار نیس ...

بابا بچه ها چرا اینجوری میکنید شما از بابای منم بدترید ک

چرا فکر میکنید هرکی مشروب میخوره یعنی خیلی ادم بدی نمیتونه جلو خودشو بگیره؟

قضییه مشروب تو خونه ما اوکیه اصلا بابای خودمم میخوره 

نمیگم خیلی چیز خوبیه ولی اینجور ک طرف نتونه کنترل کنه خودشو نیس

چجور میتونی انقدر به خودت توهین کنی؟  یه تعداد بچه مدرسه ای اینجا هستن و نظر میدن  ولی د ...

عزیزم چ ربطی ب بچه مدرسه ای داره

این خانوم قبلا این کارو کرده ک میخواد بازم انجام بده

پس همه چیشو ب جون میخره

ب حرف منو شمام نیست ک من بگم اخ نرو ال و بل نره

پس کاری ک خودش میخوادو انجام میده

حالا تو هی بگو نروووو  

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
به هر حال اونم داخلش الکل هست و تاثیرای خودشو میزاره

نخیر تاثیری نداره 

اگه از ۷ ۸ تا بیشتر بخورن ، بله کنترلشونو از دست میدن 

ولی اکثرا میخورن ک فقط گرم شن 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
والا من خودم دختر دار بشم میزارم بره خوشی و جوونی که من نکردم روحداقل بچه ام بکنه

سنت چنده؟

منم یک زمان اینطور میگفتن الان 28سالمه و نمی‌دونم در آینده بخوام هم چین اجازه ای بدم مگه مطمین باشم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سنت چنده؟ منم یک زمان اینطور میگفتن الان 28سالمه و نمی‌دونم در آینده بخوام هم چین اجازه ای بدم مگه ...

من ۲۵ 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بابا بچه ها چرا اینجوری میکنید شما از بابای منم بدترید ک چرا فکر میکنید هرکی مشروب میخوره یعنی خیلی ...

من نه شمارو میشناسم نه خانواده اتون و فقط دارم احتمالایی که هست و بهتون میگم بعدشم مگه من گفتم هر کی مشروب بخوره بده؟ خیلی از تصادفا بخاطر مصرف همین چیزاس

یه روزی پشیمون میشی از اینقدر اعتماد بیجا عزیزم  😐😐😐

شما فکر کنید من میگفتم دارم با دوستام و نامزداشون میرم مسافرت بینشون دخترو پسر مجردهم هست بازم انقدر بدبین بودید؟چون کلمه دوست پسرو اوردم ریختید سرم

وگرنه همین دوست پسرا قراره ی روزی شوهر شن دیگه

بابا ۲۲سالم داره میشه من قبلا باهمین جمع رفتم مسافرت 

اخدکه 22سالم بود تو توهم زندگی میکردم 🤣

عزیزم اگه میخوایی بری حقیقتو بگو و برو نپیچون

اسی اینجور چیزا رو اینجا نگو 

نصفشون جنبه دیدن این تایپیکارو ندارن 

از کامنتاشون معلومه تو دنباا راه پیچوندنی 

اینا میگن وای مشروب میخورن وای فلان میکنن 

ب شما چه 😐 مگ دختر ۱۴ سالس 

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))