اینجوری دستات زیبا میشن😍
_اولین کار اینه ک از دستکش استفاده کنی. موقع ظرف شستن، شستن سرویس، خونه تکونی، خلاصه تو هر کاری همیشه دستکش بپوش.
_کار بعدی اینه که دستاتو در معرض نور آفتاب قرار ندی. قبل بیرون رفتن حتما ضدآفتاب بزن یا دستکش نخی بپوش.
_مورد بعدی اینه ک هر روز دستاتونو با آب ولرم بشورین
میتونین از یه لیف نرم و مقداری شامپو استفاده کنین که لایه برداری بشه و حتما بعدش کرم مرطوب کننده بزنید.(از صابون استفاده نکن لطفا)
_از ماسکای خونگی استفادع کن. ماست، آب سیب زمینی، پوست میوه (میوه که میخورید پوستشو بزارید روی پوست دست و پا واقعا جوابه)
من ازین ماسک استفاده میکنم: دو قاشق آرد برنج و کمی زرد چوبه رو باهم مخلوط میکنم و آب میریزم تا خمیری شه و میزارم رو دستام تا خشک شه بعد میشورم واقعا عالیه.
از مخلوط روغن زیتون و شکرم میتونین یه اسکراب خوب خونگی درست کنین.
_مورد بعدی اهمیت به ناخوناس
همیشه ناخناتونو با سوهان مرتب و تمیز نگه
دارین
این خودش تو زیبایی دستا یه مبحث جداست و خیلی اهمیت داره
حالا کاشت و لاک و این چیزام ک سلیقه ایه
_و مورد آخر ک مهم ترینه استفاده از کرم مرطوب کنندس. که "باید" روزی چند بار به دستاتون بزنید. نزارین پوست دست خشک بمونه این خودش کلی از جذابیت پوست کم میکنه. همیشع بیرون رفتنی کرم مرطوب کننده همراهتون باشه. مهم ترین بخش تو زیبا نگه داشتن دست استفاده از کرم مرطوب کنندس
و اینکه آب زیاد بخورین. تغذیه مهمه چون شفاف بودن نرم بودن و سالم بودن پوستتون نصفش بستگی به تغذیه داره، آب واقعا جوابه
یه نکته هم هست، اینه که میتونید تو کرم مرطوب کنندتون روغن اضافه کنید
مثلا من تو کرم مرطوب کنندم، ضدآفتاب، وازلین، روغن زیتون، روغن بادوم و یکمی گلاب ریختم
البته که مرطوب کننده خودش ب تنهایی کافیه اما اینجوری عالی تر میشه
یسری نکات دیگه هم اینه ک زیاد کار سخت نکنید، وقتی میخوابید دستاتونو مشت نکنید زیر بالش نزارین زیر سر نزارین، دستاتونو ریلکس کنید وگرنه اینارم رعایت نکنید ب مرور ظاهر دست پیر میشه و انگشتاتون از حالت صافی درمیان
خلاصه که حواستون ب پوستتون باشه که تو میانسالی از ظاهر پوستتون راضی باشید🫶🌼
اگه شماهم نکته ای بلدین حتما بگید استفاده کنیم