2777
2789
عنوان

برای طلاق توافقی باید چقدر از مهریه رو بخشید تا رضایت بده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توافقی یعنی دو طرف توافق کنن،،من کلش رو بخشیدم،،یکی شاید نصفش رو ببخشه،،یکی یک چهارم ببخشه و....

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
توافقی یعنی دو طرف توافق کنن،،من کلش رو بخشیدم،،یکی شاید نصفش رو ببخشه،،یکی یک چهارم ببخشه و....

خیلی ظلمه . من ۱۲ سال زندگی کردم یه بچه دارم . هر چی به دست اورد بعد ازدواج بود . حالا میخواد که مفت تموم کنه 

بعدش چیکار کردین ؟ مستقل نشدین از خانوادتون ؟ 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱
خیلی ظلمه . من ۱۲ سال زندگی کردم یه بچه دارم . هر چی به دست اورد بعد ازدواج بود . حالا میخواد که مفت ...

مهریه در کل به نظرم مسخره اس،،خیلی دوندگی داره.

بعدش از خانواده ام جدا شدم و با همسرِ فعلیم آشنا شدم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
مهریه در کل به نظرم مسخره اس،،خیلی دوندگی داره. بعدش از خانواده ام جدا شدم و با همسرِ فعلیم آشنا شد ...

درسته منم قبول نداشتم . از طرفی هم وقتی مدرکی نداری تنها راه طلاقه . و اینکه من نمیخوام دیگه ازدواج کنم واقعا نمیخوام همه رو ببخشم . تنها دلیلش داشتن یه خونه هست که با دخترم باشم 😔

من مهریه گذاشتم اجرا .  فعلا وکیلش در حد یه پیشنهاد به وکیل من گفته

پس شما شروع کننده بودی . وکیل هم داری فقط حواست باشه وکیلت با وکیلش نبنده . هر چیزی که بهت داد اول خوب بخون بعد امضا کن . 

بچه ها چی میشن ؟ فکراتو خوب کردی ؟ 

پس اسم طلاق نیار. بدون قهر مهریه رو بذار اجرا تا اموال به نامت شه

الان بیشتر از سه ماهه قهرم عزیزم . اول از ثبت گذاشتم اجرا ولی هیچکدوم سند نداشت همه قولنامه ای بود

پس شما شروع کننده بودی . وکیل هم داری فقط حواست باشه وکیلت با وکیلش نبنده . هر چیزی که بهت داد اول خ ...

اره . نمیدونم ، وکیلم وکیلشو میشناسه . چیو بخونم ؟ 

یه دختر ۷ ساله دارم که امیدوارم بدش به من . نده هم بعد ۹ سال دخترم خودش باید انتخاب کنه پیش کی بمونه